Hoşgeldiniz  

Kudret Aslan, ‘Kime Yaranıp Yaranmayacağımı Onlar İyi Bilir’

admin | 15 Ekim 2019 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Gündem, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Gündemsiz toplanan Ataşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı 3. oturumunda gündem dışı söz alan CHP’li Meclis Üyesi Kudret Aslan, kendisi hakkındaki iddialara sert yanıt verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ekim ayı 2. Birleşiminde uzun konuşmalara tepki gösteren CHP Meclis Üyesi Kudret Aslan kendisi hakkında dile getirildiğini vurguladığı asılsız iddialarına Meclisin Ekim Ayı 3. Birleşiminde çok set yanıt verdi.

Gepostet von Recep Kenan am Montag, 14. Oktober 2019

Gündemsiz toplanan Ataşehir Belediye Meclisinin 3’üncü birleşiminde gündem dışı söz alan CHP’li Meclis Üyesi Kudret Aslan, önceki toplantıda gösterdiği tepkinin birileri tarafından farklı yönlere çekildiğini dile getirerek;“Geçen toplantıda burada konuşma süresi ile ilgili bir itirazımız oldu. Ama dışarıdaki konuşmalarda duyduğuma göre; ben, -Barış Pınarı Harekati’na karşıymışım- gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Bu yanlış bir şey… Bunun böyle olmadığını açıklamak için söz almak istedim.” Dedi.

CHP’li Meclis Üyesi Kudret Aslan gündem dışı söz alarak yaptığı konuşmada; Birde birilerine yaranma gibi bir yaklaşımım varmış gibi bir iddia. Benim adım Kudret Aslan, Ak Parti sıralarında oturan arkadaşlarımızın bazıları beni tanımayabilir ama buradakilerin çoğu beni tanır. Benim kime yaranıp yaranmayacağımı onlar çok iyi bilir. Ben birilerine yaranmak isteseydim bunların bundan önceki ve bugünkü mecliste hiç biri oturamazdı.” ifadelerine yer verdi.

CHP’li Meclis üyesi Kudret Aslan, Ataşehir Belediye Meclisinin Ekim ayı 2’inci oturumunda Ak Parti Grup Başkanvekili Av. M. Naim Yağcı’nın gündem dışı konuşmasının meclisin çalışmalarıyla ilgili olmadığı, konuların uzatılarak meclisi gerdiğini dile getirerek tepki sert ifadelere ile tepkisini dile getirmişti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.