Hoşgeldiniz  

Küçükbakkalköy Muhtarı Birgül Korkmaz Çilesiz İddialı Başladı 

admin | 12 Nisan 2019 | Ataşehir, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Sözünü verdikleri projeleri 5 yılı beklemeden tamamlayacaklarını söyleyen Küçükbakkalköy’ün İlk Kadın Muhtarı Birgül Korkmaz Çilesiz, mahalle meclisini oluşturma başladı.

Küçükbakkalköy’ün İlk Kadın Muhtarı Birgül Korkmaz Çilesiz İddialı Başladı 

Kampanya döneminde sözünü verdikleri 20’ye yakın projeyi 5 yılı beklemeden tamamlayacaklarını bildiren Birgül Korkmaz Çilesiz, “Çalışmalarımızda çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız ön planda olacak. Ayrıca çevre duyarlılığı yüksek ve hayvan dostu bir anlayışı esas alacağız. Katılımcılık ilkemizin gereği olarak mahalle meclisimizi oluşturma hazırlıklarına başladık. İnanıyorum ki 5 yılda çok daha farklı bir Küçükbakkalköy’ü inşa edeceğiz” dedi

Yerel seçimlerde Küçükbakkalköy Mahallesi Muhtarı seçilen Birgül Korkmaz Çilesiz, mazbatasını alarak görevine başladı. Çilesiz, kampanya döneminde sözünü verdiği 20’ye yakın projeyi 5 yılı beklemeden tamamlayacaklarını ve çok daha fazlasını yapacaklarını söyledi.

Küçükbakkalköy’ün ilk kadın muhtarı seçilen Birgül Korkmaz Çilesiz, resmen göreve başlamadan önce Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıktı. Küçükbakkalköy Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk bırakan Çilesiz, “Ülkemizde kadınlar seçilme dahil eşit yurttaş haklarını kullanabiliyorlarsa hepsini Atatürk’e borçluyuz. Göreve başlamadan önce O’nun manevi huzurunda tüm şehitlerimize saygı ve minnetlerimizi sunduk” dedi.

Birgül Korkmaz Çilesiz, Küçükbakkalköy’de 4 adayın yarıştığı muhtarlık seçimi sürecinin büyük bir demokratik olgunlukla tamamlandığını hatırlattı. Çilesiz, mahalleye 5 yıl boyunca özveri ile hizmet eden önceki muhtar Yakup Cebiroğlu’na teşekkürlerini iletti. Küçükbakkalköy’ün 20 yılda çok büyük değişime sahne olduğunun altını çizen Çilesiz, sözlerini şöyle sürdürdü:

GÜVEN VE DESTEKLERİ İÇİN KOMŞULARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

“Artık yeni bir Küçükbakkalköy ile karşı karşıyayız. Sosyo ekonomik ve sosyo kültürel açıdan değişen mahallemizin farklı talep ve beklentileri mevcut. Biz, ‘Yeni Küçükbakkalköy’e farklı bir dokunuş gerekir’ sloganı ile yola çıktık. Komşularımızdan tahminimizin üzerinde bir ilgi

ve destek gördük; onlara şükranlarımı sunuyorum. Mahalle sakinlerimiz üzerlerine düşeni yaptılar. Şimdi sıra bizde. Kaymakamlık ve Ataşehir Belediyemiz başta olmak üzere ilçemizdeki kamu kurum temsilcilerinin işbirliği ile sözünü verdiğimiz tüm hizmetleri dijitalleştirme dahil 20’ye yakın projemizi en kısa zamanda tamamlayacağız. Çalışmalarımızda çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız ön planda olacak. Ayrıca çevre duyarlılığı yüksek ve hayvan dostu bir anlayışı esas alacağız. Katılımcılık ilkemizin gereği olarak mahalle meclisimizi oluşturma hazırlıklarına başladık. İnanıyorum ki mahalle sakinlerimizin de desteği ile 5 yılda çok daha farklı bir Küçükbakkalköy’ü inşa edeceğiz.”

KÜÇÜKBAKKALKÖY YETİŞMİŞ ÇOK DEĞERLİ İNSAN POTANSİYELİNE SAHİP

Küçükbakkalköy’ün her alanda yetişmiş çok değerli insan potansiyeline sahip olduğunu vurgulayan Çilesiz, bu potansiyeli açığa çıkarmak istediklerini söyledi. Çilesiz, muhtarlığın aynı zamanda mahallelilik ortak paydasında kültür, sanat ve spor dallarında aynı beğenileri paylaşan komşuların bir araya gelerek düzenleyecekleri ortak etkinliklerin de koordinasyon merkezi olacağını sözlerine ekledi.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.