Hoşgeldiniz  

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Battal İlgezdi’yi Alkışlarla Karşıladı

admin | 13 Şubat 2019 | Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu da aday tanıtımında Ataşehir Belediye Başkan Aday Battal İlgezdi’yi sahnede alkışlarla karşıladılar.

İLGEZDİ’NİN TRİBÜN DESTEĞİNE KILIÇDAROĞLU VE İMAMOĞLUN’DAN DA DESTEK GELDİ

10 Şubat Pazar günü Ankara Spor Salonu’nda  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  düzenlenen aday tanıtım toplantısında Belediye Başkan adayları ve partilileriyle bir araya geldi. Ankara Spor Salonu, aday tanıtım toplantısında partililer tarafından hınca hınç dolduruldu. Partililerin coşkusu yanlarında getirdikleri pankartlara da yansıdı.

Kılıçdaroğlu sahnede ilk olarak CHP  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile buluştu. İmamoğlu’ndan sonra Belediye Başkan adayları sırasıyla anons edilerek sahneye davet edildi. Belediye Başkan adaylarının ismi açıklandığında tribünlerden en çok alkış ve desteği CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi aldı. İlgezdi’nin sahne anonsundaki tezahürat ve alkışlarına sahnede bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’ndan da geldi ve İlgezdi’yi sahnede alkışlarla karşıladılar.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.