Hoşgeldiniz  

Kılıçdaroğlu İstanbul’da Mahalle Temsilcileriyle Buluştu

admin | 19 Kasım 2018 | Ataşehir CHP, Genel, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda 31 Mart yerel seçim çalışmalar kapsamında mahalle temsilcileriyle bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart 2019 yerel yönetim seçimlerine yönelik çalışmalar kapsamında İstanbul’da Sokaktan İstanbul’a Mahalle Temsilcileri Toplantısında CHP ilçe örgütleri mahalle temsilcileriyle bir araya geldi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen TİM Show Center’de düzenlenen ilçe başkanları ve milletvekilleri ile 960 mahalle birim sorumlularının katıldığı İstanbul’da Sokaktan İstanbul’a Mahalle Temsilcileri Toplantısına partililerden yoğun ilgi gördü. Partililer 2000 kişinin üzerinde kapasiteli olan TİM Show Center’i tamamen doldurdu. Bir gurup partili toplantıyı ayakta izlemek zorunda kaldı.

Salonu tamamen dolduran partililer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu bekleyen partilerin, “Adalet, Hak, Hukuk” ve ön seçim talebini içeren sloganlar atarak beklediler.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TİM Show Center’de düzenlenen ilçe başkanları ve milletvekilleri ile 960 mahalle birim sorumlularının katıldığı Sokaktan İstanbul’a Mahalle Temsilcileri Toplantısında yaptığı konuşmadaki satır başları:

CHP’Lİ OLMAK ÖZGÜRLÜKÇÜ DEMOKRASİDEN YANA OLMAK DEMEK

31 Mart Yerel seçimlerde gençler için kadınlar için öngörülen, yüzde 33 ve yüzde 20 cinsiyet kotasına uyacaklarını kaydeden Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li olmanın toplumun bütün değerlerine saygı duymak olduğunun altını çizerek, “Cumhuriyet Halk Partili olmak demek, kimliği ne olursa olsun, inancı ne olursa olsun, yaşam tarzı ne olursa olsun toplumun her kesimini kucaklayan kişi demektir. Cumhuriyet Halk Partili olmak demek, kadın – erkek eşitliğine inanmak demektir. Cumhuriyet Halk Partili olmak demek, bütün inançlara saygı duymak demektir. Cumhuriyet Halk Partili olmak demek, özgürlükçü demokrasiden yana tavır almak ve onu gerçekleştirmek için mücadele eden kişi demektir. Cumhuriyet Halk Partili olmak demek, Kuvayı Milliyeci olmak demektir. Cumhuriyet Halk Partili olmak demek, toplumun bütün değerlerine saygı duymak demektir.

Recep Kenan paylaştı: 17 Kasım 2018 Cumartesi

Yerel Seçimde BELEDİYELERİ ALARAK DEMOKRASİYİ İNŞA EDECEĞİZ

31 Mart Yerel seçimlerinde belediyeleri alarak demokrasiyi inşa edeceklerini ifade eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’de demokrasiyi kökleştirecekleri kaydederek; “İstanbullu nefes almak için CHP’li belediyelerin olduğu yerlere gelir. CHP’li belediyelerin olduğu yerlerde demokrasi vardır. Kadın erkek eşitliği vardır, düşünceye saygı vardır, sineması, tiyatrosu, parkı, caddeleri oldukça güzel ve geniştir. Ve insanlar rahat ve özgür gezerler. Şimdi bunu Türkiye genelinde yaymak, yaygınlaştırmak hepimizin ortak görevidir.

AZİZ İSTANBUL, SANA İHANET EDENLERDEN HESAP SORACAĞIZ

İstanbul’u yönetenlerin İstanbul’a ihanet ettiklerini onlar söylediklerini hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Biz İstanbul’a ihanet ettik diyorlar” diyerek sürdürdüğü konuşmasında, “İstanbul’a ihanet edenleri çekip çıkarmak, İstanbul’un göğsün saplanan ihanet hançerini de çekip çıkarmak Allah’ın izniyle bize nasip olacaktır. Üç büyük imparatorluğa başkentlik yapmış aziz İstanbul, sana ihanet edenlerden hesap soracağız.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU MAHALLE TEMSİLCİLERİNE KONUŞUYOR..

Recep Kenan paylaştı: 17 Kasım 2018 Cumartesi

MAHALLENİZE, MAHALLİYE DE İYİ BAKACAKSINIZ

Mahallesinden “kentsel dönüşüm yapıyoruz” diye İstanbul’un dışına sürgün edilen insanları o kentin rantından yararlandırma görevinin kendilerine düştüğünü kaydeden Kılıçdaroğlu, kentsel dönüşüm ile ilgili; “Biz bu görevi onurumuzla yapacağız, ahlakımızla yapacağız, adalet duygumuzla yapacağız. Mahalle sorumluları, o nedenle mahallenize iyi bakacaksınız, mahalliye de iyi bakacaksınız ve bunu da iyi anlatacaksınız. Onlar gibi bizim yüzlerce televizyon kanalımız, gazetelerimiz yok. Ama bizim bir gücümüz var, yürek gücümüz var, akıl gücümüz var. Yüreğimizi ve aklımızı kullandığımız zaman çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL 5 YIL İÇİNDE DÜNYANIN İMRENDİĞİ, ÖNEMLİ METROPOLLERİNDEN BİRİ OLACAK

Kadın erkek, yaşlı genç hep birlikte insanlık için, demokrasi için, çocuklarımız için, Türkiye’nin geleceği mücadele edeceklerini vurgulayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul’u 5 yıl içinde bütün dünyanın imrendiği, dünyanın en önemli metropollerinden birisi haline getireceklerini iddia ederek; “İstanbul’da aratılan rantın nasıl paylaşılacağını da biliyoruz. Fakir fukaranın hakkının nasıl verileceğini de biliyoruz. Rant için gelip köşeyi dönenlerin nasıl uzaklaştırılması gerektiğini de gayet iyi biliyoruz. AK Partili kardeşlerimde şikayetçiler. Eğitim sisteminden şikayetçiler, zamlardan şikayetçiler, enflasyondan şikayetçiler, onlar da geçinemiyorlar. Ne yaptılar 16 yılda? 16 yılın sonuna geldik. İşsizlik var. Yetişmiş, üniversiteyi bitirmiş çocuklarımız işsiz, gençlerimiz işsiz. Eti bile gramla alır hale geldi Türkiye” dedi.

CHP MAHALLE TEM. TOPLANTISINDAN TİM MASLAK

Recep Kenan paylaştı: 17 Kasım 2018 Cumartesi

 

İL BAŞKANI KAFTANCIOĞLU İSTANBUL’DAKİ SEÇİM ÇALIŞMALARINI AKTARDI

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını tamamlamasından sonra kürsüye gelen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İl Başkanlığı tarafından hazırlanan 31 Mart Yerel Seçim stratejileri ile ilgili bilgi verdi.

ONURSAL ADIGÜZEL YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMAYLA İLGİLİ PARTİLİLERE BİLGİ VERDİ

Basına kapalı olarak devam eden toplantının son bölümünde ise Bilgi ve İletişimden sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel yönetiminde yürütülen, sandık ve mahalle kayıtları, seçmen hareketleri ile mahalle birimlerinin çalışmalarının kayıt altına alınarak, takip edilebileceği çalışma hakkında bilgi paylaştığı öğrenildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.