Hoşgeldiniz  

Kaymakam Ertaş, “Sorunları Dinlemek, Çözmek İçin Buradayız”

admin | 13 Ekim 2018 | Ataşehir, Genel, Manşet, Özel Haber, Üst Manşet A- A+

İçleri Bakanlığı talimatıyla başlayan ve geleneksel hale gelen mahalle toplantılılarının yenisi Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ın katılımıyla Esatpaşa Mahallesi’nde gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geleneksel hale gelen mahalle toplantılarından ilkini gerçekleştiren yeni Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, vatandaşların sorunlarını bizzat kendi ağızlarından dinleyerek çözümü için ilgili daire amirlerine not aldırttı.

Toplantıda konuşan Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, “Ataşehir güzel bir ilçemiz. Her yerin olduğu gibi Ataşehir ’in de sorunları vardır. İnsanın olduğu her yerde sorun vardır. Bizde devletin ve Cumhurbaşkanımızın temsilcisi olarak elimizden geldiği kadar sorunları yerinde dinlemek, görmek ve çözüm üretmek için buradayız. Ben her zaman sizin yanınızdayım. Halktan birisiyim. Kapımız 24 saat açık” dedi.

Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş başkanlığında Esatpaşa Merkez camisinde ilki yapılan Ataşehir Kaymakamlığı Mahalle Toplatısı’na Ataşehir Müftüsü Şakir Pinal, Emniyet Müdür Yardımcısı İzzet Özdemir, Ataşehir Daire amirleri, ev sahibi Esatpaşa Mahalle Muhtarı Turan Kızıldaş, Ataşehir de ikamet eden Gaziler, mahalle muhtarları ve mahalleliler katıldı.

Esatpaşa Mahalle Muhtarı Turan Kızıldaş, ziyaretinden dolayı Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a teşekkür ederek, mahallelilerin kendisine ilettiği şikayetleri dile getirdiği sorunları Kaymakam ve daire müdürlerine aktarmalarını istedi.

Kaymakam Esatpaşa'da

Recep Kenan paylaştı: 12 Ekim 2018 Cuma

Toplantıya gelişinde tüm vatandaşlarla selamlaşan Ataşehir Kaymakamı, gazilere karşı özel ilgi göstererek ellerinden öpüp, hatırlarını sordu.

“ŞEHİT AİLESİNİ VE GAZİLERİMİZİ ZİYARET ETTİK”

Ataşehir Kaymakamlığı görevine atamayla yeni başladığını kaydeden Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında Esatpaşalılara; “ Göreve başlayalı on gün oldu. Elimden geldiğince halkın içinde bulunmak isterim. Hiç ummadığınız zamanda kahvelerinize ve ibadet yerlerinizde sizlerle beraber olurum. Zaman buldukça hasta olmadığım sürece sürekli gezerim. Buraya gelmeden önce Şehit ailesini ve Gazilerimizi ziyaret ettik.  Bundan sonra mahallelere de yapacağımız toplantı öncesi Şehit ailelerini ve Gazilerimizi ziyaret ettikten sonra toplantılarımızı yapacağımıza karar verdik” dedi.

“SORUNLARI YERİNDE DİNLEMEK, ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN BURADAYIZ”

Kaymakam Ertaş, toplantıya gösterdiği ilgiden dolayı Esatpaşalılara teşekkür ederek; “ Toplantımızın ardından birlikte Cuma’ya gideceğiz. Programımızı ona göre ayarladık.  Ataşehir güzel bir ilçemiz. Her yerin olduğu gibi Ataşehir ’in de sorunları vardır. İnsanın olduğu her yerde sorun vardır. Bizde devletin ve Cumhurbaşkanımızın temsilcisi olarak elimizden geldiği kadar sorunları yerinde dinlemek, görmek ve çözüm üretmek için buradayız. Ben her zaman sizin yanınızdayım. Halktan birisiyim. Kapımız 24 saat açık. Daire müdürlerimde burada sorunlarınızı dile getirebilirsiniz” dedi.

Vatandaşlardan söz alanlar, madde bağımlısı kişilerin verdikleri korku ve rahatsızlıktan şikâyetçi oldular. Ayrıca sokakların esnaf tarafından işgal edilmesi yolları kullanamaz duruma geldiğini de vurgulayan vatandaşlar, İETT otobüs seferlerinin de sıklaştırılması talebinde bulundular.

Vatandaşların şikâyetlerini not aldırtan kaymakam, dile getirilen sorunlar ilgili kurumlara ileteceğini, sonuçlanması için de takip edeceğini söyledi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.