Hoşgeldiniz  

Kayışdağı’nda Orman İçi Yürüyüş Ve Doğa Sporları Başlıyor

admin | 24 Kasım 2019 | Ataşehir, Manşet, Spor, Üst Manşet A- A+

Ekrem Köse Kayışdağı’nda orman içinde, doğayı bozmadan, çevreyi kirleten atıkları da toplayarak, çevre bilinci de oluşturacak şekilde doğa sporları başlatacaklarını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kayışdağı’nda doğayı bozmadan çevreyi kirleten atıkları da toplayarak, çevre bilinci de oluşturacak şekilde yürüyüş ve doğa sporları başlatacaklarını kaydeden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Ekrem Köse, yapılacak projenin Ataşehir’de çevre bilinci oluşmasında ivme yaşatacağını düşündüğünü söyledi.

Orman içerisinde yürüyüş yapmanın farkının hissedildiğini, Ataşehirliler tarafından ilgi göreceğini ifade eden Ekrem Köse doğa sporları alanındaki kulüpler ve izci spor kulüplerinin de Kayışdağı’nda belirlenecek parkurda yürüyüş yapacaklarını kaydetti.

Köse, önceki gün Kayışdağı’nda orman içinde yürüyüş yaparak zirveye çıktıklarını, “Bir Nefes Al” adıyla izci doğa sporları hocamızla beraber halkın katılacağı yürüyüş düzenlemeyi planladıklarını,uygulama ile ilgili tespitler yaptıklarını ifade etti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.