Hoşgeldiniz  

KASDER Geleneksel Bahar Kermes Düzenledi

admin | 08 Mayıs 2019 | İstanbul, Manşet, Üst Manşet A- A+

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği gönül dostu destekçilerinin el emeği göz nuru katkılarıyla geliri dernek yararına kullanılmak üzere Geleneksel Bahar Kermesi düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

”Kasder Gönüllüleri” grubu tarafından geliri dernek yararına düzenlenen 2019 Yılı KASDER (Türkiye Kas Hastalıkları Derneği) Geleneksel Bahar Kermesi 3 gün sürdü.

Dernek bahçesinde düzenlenen Koro Es ve Gönül Dostları Orkestrasının katkı verdiği 2019 Yılı KASDER Geleneksel Bahar Kermesinde kas hastalarının yararına hediyelik eşya satışı yapıldı.

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği tarafından kermes ile ilgili yapılan açıklamada; “Üç gün boyunca süren kermesimize Dernek Gönül Dostlarımızdan Halide Arıçoban hocamız ve öğrencileri Mimozalar ekibi dekoratif süs eşyaları ürünleriyle, Esra Köksal reçelleriyle, Olcay Nurcan Aydoğan ve Feral Türel dikişleriyle el emeği, göz nuru, yürekten büyük bir içtenlikle katkıda bulundular. Bunun yanısıra çevre dostları ve yakınlarıyla birlikte destek oldular.” Denildi.

Dernek açıklamasında, “Kermes hazırlık sürecinde emek harcayan gönüllülerimize, kermes boyunca yine destek vererek satış yapan Manolya Naldemirci, Rezzan hanım, Deniz hanım ve ismini sayamadığımız tüm dostlarımıza, stand açarak katılımcı olan tüm ilgi gösterenlere, Kahve.com’dan Hakan Delibalta’ya , Onur Oral ve Behçet beye, dernek çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” İfadeleri de yer aldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.