Hoşgeldiniz  

Kaftancıoğlu, ‘Üreten Biziz, Yöneten De Biz Olacağız’

admin | 09 Mart 2018 | Ataşehir CHP, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

Metroda karanfil dağıtarak kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, “Üreten biziz, yöneten de biz olacağız” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, metrobüs durağında karanfil dağıtarak kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Kaftancıoğlu, “Sevgili kadınlar, asla korkmayın, yılmayın, yaşamın her alanında var olun ve mücadelenizi büyütün. Üreten biziz, eninde sonunda yöneten de biz olacağız” dedi.

CHP’Lİ KAFTANCIOĞLU METROBÜS DURAĞINDA KADINLARA KARANFİL DAĞITTI

CHP’li kadınlar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde İstanbul’un tüm ilçelerinde sokaklara çıktı. Sabahın erken saatlerinde caddelerde, meydanlarda, metro ve metrobüs duraklarında buluşan CHP’li kadınlar, işlerine yetişmeye çalışan kadınlara simit, karanfil ve broşür dağıtarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. CHP’li kadınların dağıttığı broşürde 8 Mart’ın ülke genelinde kadınlar için ücretli izin günü ilan edilmesi, eşit işe eşit ücret sağlanması, işyerlerinde zorunlu olarak kreş açılması, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yerine Kadın Bakanlığı kurulması, İstanbul ve CEDAW Sözleşmelerinin uygulanması, OHAL’in kaldırılması talepleri yer aldı.

KADINLARDAN KAFTANCIOĞLU’NA YOĞUN İLGİ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da partisinin kadın kolları üyeleriyle birlikte sabah saatlerinde Mecidiyeköy metrobüs durağındaydı. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği CHP’li Kaftancıoğlu, metrobüs durağındaki her yaştan kadınla tek tek sohbet etti. İstanbul’un CHP’li 14 belediyesinde çalışan tüm kadınların 8 Mart’ta ücretli izinli olduğunu hatırlatan Kaftancıoğlu, bu uygulamanın tüm çalışan kadınlar için geçerli hale gelmesi gerektiğini vurguladı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.