Hoşgeldiniz  

Kadir Öğüt ve Celal Dinçer ‘Yaren Meclisi’nde

admin | 08 Şubat 2015 | Çankırı, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

cankiri_korgun_yaren_kadir_celalCHP İstanbul Milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt ve Celal Dinçer Kartal Soğanlık’ta Çankırı “Yaren Meclisi”ne misafir oldular. Öğüt ve Dinçer ‘Yaren Meclisi’nde

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Korgun Maruf Köyü Anadolu Yakası Birliği tarafından Kartal Soğanlık’ta düzenle Yaren Meclisi’ne CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekilli ve PM Üyesi Kadir Gökmen Öğüt, CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Celal Dinçer, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer misafir oldular.

Çankırılı İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt yerel sanatçı Kadir Yılmaz’ın seslendirdiği Çankırı türküleri ile yaren oyunlarına eşlik etti.

Safir Tuz’un Genel Müdürlüğü’nü yaptığını belirten Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Çankırı’nın Ankara’ya bu kadar yakın mesafede geri kalmışlığı ile edilmesi gerektiğini söyleyerek oyunları ile de Çankırı’yı sevdiğini ifade etti.

Kurşunlu’da Kaymakamlık yapan İstanbul Milletvekili ve Çankırı Dostu Celal Dinçer ile birlikte geldiklerini hatırlatan CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, iyi eğlenceler dileyip; “muhabbetiniz bol olsun” dedi.

Kartaldaki etkinliklere Başkan Altınok Öz yada yardımcılarının katıldığını söyleyen Öğüt bu gece de Orta Anadolu’dan Niğdeli Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’ in katıldığını vurgulayarak, “Hoş geldin” dedi.

Çankırı Çerkeşli olduğunu hatırlatan Kadir Gökmen Öğüt, İstanbul Milletvekili olduğunu aynı zamanda da Çankırı Milletvekili gibi çalıştığını vurgulayıp; “4 yılda yüzünüzü yere eğdirmediysek ne mutlu bize” diye konuştu.

Kaymakamlık hayatına Kurşunlu’da başladığını söyleyen CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Celal Dinçer, doğal yaşam ile geçen o günlerdeki dostlukları unutamadığını, kendisinin Çankırılı dostu olmasında o günlerin etkisinin olduğunu söyledi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.