Hoşgeldiniz  

KADİR GÖKMEN ÖĞÜT “PM”Yİ KURADA DA KAYBETTİ

admin | 20 Ocak 2016 | Ataşehir CHP, Çankırı, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

chp_pm_kadir_gokmen_ogut_kuraBir CHP PM üyesi tarafından yapılan itirazı değerlendiren Seçim Kurulu, Kadir Gökmen Öğüt’ün kayıtlara 2 olarak geçen 23 No’lu sandıktaki oyunu 12 olarak düzeltti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kurultayda yapılan PM üye seçiminde 23 no’lu sandık bir PM adayının itirazı ile yapılan incelemede, bu sandıkta 12 (oniki) olan Kadir Gökmen Öğüt’ün oyunun sehven 2 (iki) olarak işlendiği ortaya çıktı.

İTRAZLA OYLAR EŞİTLENDİ, KURADA YİNE ÖĞÜT KAYBETTİ

Bu durum karşısında toplam oyu 329’a yükselen Öğüt ile aynı oyu alan Hüsnü Süslü ile arasında Ankara’da hakim huzurunda çekilen kurayı kazanan Hüsnü Süslü CHP Parti Meclisi (PM)’ne girme hakkı kazandı. Kurayı kaybeden Kadir Gökmen Öğüt ise PM Yedek Liste 1. Sırada yer aldı.

Haberlerde itirazın kendisinden geldiğinin belirtildiğini kaydeden Kadir Gökmen Öğüt, itirazların başka üyeler tarafından yapıldığını kaydederek; aralarında Gerçek Gündem, Ege Medya Postası ve Çağdaş Ses’in yer aldığı yayın kuruluşları ile gerekli sözlü paylaşım ve hatanın düzeltilmesini talep ettiğini belirtti.

CHP PM ADAYI KADİR GÖKMEN ÖĞÜT’ÜN KONU HAKKINDA AÇIKLAMSI:

DEĞERLİ ARKADAŞLARIM;

17.01.2016 tarihinde gerçekleştirdiğimiz, Parti Meclisi seçim sonuçlarına bir aday arkadaşımızın, İlçe Seçim Kuruluna 3 sandık için, sandık seçim sonuçlarını gösterir tutanaklarla, birleştirme tutanaklarının iptali ve tüm oyların yeniden sayılması talebi üzerine konu yargı tarafından incelemeye alınmış, seçim kurulunca, aynı dilekçede tüm oyların yeniden sayılması talebinin ise reddedildiği anlaşılmıştır…

23 no’lu sandık için ise bir diğer adayın itirazı ile yapılan incelemede, bu sandıkta 12 (oniki) olan oyumuzun sehven 2 (iki) olarak işlendiği ortaya çıkmıştır.

Bu hali ile toplamda oyumuz 329’a yükselmiş, aynı oyu alan Sayın Hüsnü Süslü ile bugün saat 16:00‘da Ankara’da hakim huzurunda çekilen kurayı Hüsnü Bey kazanmıştır. Kendisini tekrar kutlar, başarılar dilerim.

Mevcut durumda Parti Meclisi için 1. Yedek durumunda olduğum hususunu paylaşır, Örgütün vicdanı olduğunu bir kez daha ispat ederek, oyları ile tarafıma destek veren tüm Kurultay Delegelerine ve Delege olmayan örgüt arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.