Hoşgeldiniz  

Kadir Gökmen Öğüt Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı

admin | 13 Ekim 2018 | Ataşehir CHP, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

Kadıköy’de en yüksek oyla seçimi almak için Kadıköy Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Kadir Gökmen Öğüt, “rekor bir oy oranıyla seçimi kazanmak zorundayız” dedi.

Recep Kenan/ithaber.com

2019 Yerel Seçim çalışmaları kapsamında 1991 yılından bu güne CHP Kadıköy İle Örgütü ile iç içe siyaset yapan, Kadıköy ilçe başkanlığı, CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi olarak görev yapan Kadir Gökmen Öğüt Kadıköy Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için CHP Kadıköy İlçe Başkanlığı’na adaylık başvurusunu yaptı.

Kadıköy Belediyesi Aday Adaylığı açıklamam

Kadir Gökmen Öğüt paylaştı: 13 Ekim 2018 Cumartesi

YİNE; “HEP BERABER, OMUZ OMUZA”

Kadıköy’ü örgüt ile birlikte yönetmek, seçimi rekor oyla kazanmak, daha güzel bir Kadıköy için Kadıköy Belediye Başkanlığı’na aday olmak istediğini açıklayan Kadir Gökmen Öğüt, ” Sen İste Kadıköy” sloganıyla yola çıktığını, yine; “hep beraber, omuz omuza”, “Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, Yaşasın Sosyal Demokrasi” dediğinin altını çizdi.

KADIKÖY’DE BU GÜNE KADAR HİZMET ETMİŞ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

CHP Kadıköy İlçe Başkanlığına yaptığı adaylık başvurusu sonrası açıklama yapan önceki dönem CHP Milletvekili, CHP PM Üyesi Kadir Gökmen Öğüt, kendisine destek vermek için yanında bulunan STK temsilcileri eski milletvekilleri, ilçe başkanları ve çeşitli kademelerde görev almış örgüt mensubu arkadaşlarına teşekkür ederek, “Kadıköy Belediye Başkanı aday adaylığı başvurusu heyecanını birlikte yaşamak için davet ettim. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Türkiye’nin en önemli kürsülerine çıktım. Kadıköy’ün kürsüsünde heyecanlandığım kadar heyecanlanmadım. Laikliğin, özgürlüğün, kültürün başkenti Kadıköy’de bu güne kadar hizmet etmiş, bundan sonra da hizmet edecek, emaneti koruyacak bütün başkanlara ve kadrolarına seçilmelerini, sağlayan örgüt üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

KADIKÖY İKTİDARIN BÜYÜK BİR İŞTAHLA GÖZÜNÜ DİKTİĞİ ALAN

Bu güne kadar yapılanların üstüne eklemek için Kadıköy Belediye Başkanlığına Aday olduğunu kaydeden Kadir Gökmen Öğüt, Kadıköy’ün ve CHP’li belediyelerin Ak Parti tarafından zenginlerin yaşladığı yerler olarak lanse edilmesini engellemek için aday olduğunu vurgulayarak, “Aslında daha eğitimli, devletten; yol, su, elektrik ve güvenlik dışında hiçbir talebi olmayan, bir birine saygılı insanların yaşadığı bir kent Kadıköy. Daha çok okulun, üniversitenin sahip olduğu bu bölgeler iktidarın büyük bir iştahla gözünü diktiği alanlar oldu. 21 mahallede 363 bin seçmenimizle 450 bin nüfusumuzla Kadıköy, demokrasinin, kültürün, sanatın başkenti. Fikirtepe dışında hemen hemen bütün imar sorununu çözmüş kentlilerin yaşadığı alan. Kadıköy’ümüzün bu özelliğini devam ettireceğine inanıyorum” diye konuştu.

BİZE, YÜZDE 80’LERLE SEÇİM KAZANMAK YAKIŞIR

Kadir Gökmen Öğüt aKadıköy Belediye Başkalığına aday olduğu açıklamasında ise; Kadıköy’de en yüksek oyla seçimi almak için Kadıköy Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. CHP Kadıköy’de kimi gösterse seçilecektir. Unutmayalım ki oylarımızın düşeceği bir seçimle Kadıköy’ü almak laik demokratik hayata katkı sunmayacaktır. Aç kurtların iştahını kabartacaktır. Kadıköy’de örgütün içinden biriyle seçime gidilmesi ve rekor bir oy oranıyla seçimi kazanmak zorundayız. Bize yüzde 40’larla değil, yüzde 80’lerle seçim kazanmak yakışır.” İfadelerine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.