Hoşgeldiniz  

Kadınlar 1. Futbol Ligi İkinci Devresi Erteleme İle Başladı

admin | 11 Şubat 2020 | İstanbul, Manşet, Spor, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 1. Futbol Ligi ikinci yarı ilk haftası olan 12.hafta karşılaşmaları ertelenen Karadeniz Ereğli ve Fomget karşılaşması dışında 9 Şubat Pazar günü oynandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

12 Ocak’ta oynanan ilk yarı son haftası olan 11.hafta karşılaşması sonrası devre arasına giren Kadınlar 1. Futbol Ligi ikinci yarısı 9 Şubat Pazar günü oynanan karşılaşmalar ile başladı.

KAR YAĞIŞI VE OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE ERTELENDİ

12.hafta karşılaşmalarından Karadeniz Ereğli ve Fomget arasında oynanması gereken karşılaşma ertelendi. Kdz. Ereğli Belediyespor – Fomget Kadın Futbol takımları arasında oynanacak maç yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle federasyon tarafından ileri bir tarihe ertelendi. Maç tarihi sonradan açıklanacak olan iler bir zamanda oynanacak.

2.yarı ilk karşılaşmasında lig lideri ALG Spor, Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya geldi. Lider ALG Spor konuk ettiği Amed Sportif Faaliyetler kadın futbol ekibini 2 – 0’lık skorla yenerek haftayı 3 puanla kapattı. ALG Spor adına iki golü de 16 forma numarasıyla oynayan Ebru Topçu kaydetti.

Lig 2.’si Beşiktaş A.Ş. kadın futbol takımı ise bir başka İstanbul ekibi Ataşehir temsilcisi Ataşehir Belediye Spor ile karşılaştı. Rakibi Ataşehir Belediyespor ekibini 4-1’li skorla geçen Beşiktaş, haftayı 3 puanla tamamlayan ekipler arsında yer aldı. Beşiktaş, haftaya başladığı lig 2.’liğini de korudu.

Karşılaşmada Beşiktaş ekibinin 4 golünü de Ataşehir’in eski oyuncularından uzun süre Ataşehir Belediye Spor forması giyen Yağmur Uraz kaydetti. Ataşehir’in temsilcisi Ataşehir Belediye Spor’un tek golünü ise 35.Dk.’da Esmei Cecile Amari kaydetti.

Lig üçüncüsü Konak Belediye Spor ise evinde konuk ettiği Hakkari Gücü Spor kadın futbol ekibini tek gollük farkla ve 2-1’lik skorla yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Haftanın 5 gol kaydedilen bir başka maçı Fatih Vatan Spor ile Kocaeli Bayan Futbol Kulübü arasında oynandı. Maç, karşılıklı kaydedilen gollerle 3 – 2’lik skorla tamamlanırken ev sahibi ekip 3 paunı hanesine yazdırdı.

Haftanın tek golle tamamlanan tek karşılaşması ise Kireçburnu ile Adana İdmanyurduspor arasında oynandı. İstanbul’da oynanan karşılaşma ev sahibi Kireçburnu oyuncusu Ecem Narlıdere (90+3.Dk) kaydetti.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.