Hoşgeldiniz  

Kadının Paletinden Yaşamın Renkleri Ataşehir’de

admin | 11 Mart 2018 | Ataşehir Belediyesi, Manşet A- A+

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında, “Kadının Paletinden Yaşamın Renkleri” isimli kadın temalı resim sergisi Cemal Süreya Etkinlik Salonunda açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi “Sanat Eğitimlerini Mahallenize Getiriyoruz” projesi kapsamında “Ana Renkler” ismiyle 2010 yılında başlayan sanat projesi, başladığı günden bu yana pek çok sayıda kadına ulaşmayı başardı.

Ataşehir Belediyesi’nin projesinin amacı kadınları sosyal yaşama dahil ederek kendilerini sanatla ifade etme yolunu açmak. Her yıl iki sergiyle projelerimizi Ataşehir halkıyla buluşturuyoruz. Bu yıl da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen, “Kadının Paletinden Yaşamın Renkleri” isimli kadın temalı çalışmalar içeren resim sergisi Cemal Süreya Etkinlik Salonunda açıldı.

Ataşehir Belediyesi’nin kültür merkezlerinde resim eğitmenleri Pembe Karakaya, Sevim Bağdatlı Çelik, Eda Cığırlı, Saniye Dönmez, Serpil Gündoğdu Yeşilırmak ve Özge Kaya’nın kurslardaki 150’yi aşkın öğrencisinin emek ürünleri olan tablolarda ağırlıkla “kadın”lar var. Cemal Süreya Etkinlik Salonunda sergi 18 Mart’a kadar açık kalacak.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.