Hoşgeldiniz  

KADIN GİRİŞİMCİLİK MERKEZİ’NDE 2. DÖNEM BAŞLIYOR

admin | 09 Ekim 2017 | Ataşehir Belediyesi, Eğitim, Ekonomi, Manşet A- A+

Ataşehir Belediyesi tarafından kadınların kendi işlerini kurabilmelerine destek için hizmete sunulan Ataşehir Kadın Girişimcilik Merkezi’nde (AKAGİM) yeni dönem başlıyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından 2017 yılında kadınların kendi iş fikirlerini geliştirip işyerlerini kurabilmelerine destek vermek için hizmete sunulan Ataşehir Kadın Girişimcilik Merkezi’nde (AKAGİM) yeni dönem başlıyor.

Ataşehir Belediyesi, kadınların gücüne girişimcilik yoluyla güç katmak için Ataşehir Kadın Girişimcilik Merkezi (AKAGİM) projesini hayata geçirerek 160 kadından oluşan üç gruba hizmet verdi.

Ataşehir Belediyesi’nin yürüttüğü İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından da desteklenen projenin ortaklığı Ataşehir Kaymakamlığı, iştirakçiliğini ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapıyor.

160 kadın girişimciye de sertifikalarının verileceği 2016 yılı Girişimcilik Mali Destek Programı kapsamında en başarılı 14 projeden biri olan Ataşehir Kadın Girişimcilik Merkezi’nin yeni dönem açılışı 10 Ekim Salı günü saat 14.00’da yapılacak.

Tarih:10 Ekim Salı

Saat: 14.00

Yer: Kadın Girişimcilik Merkezi

Adres: Atatürk Mah. Meriç Cad. No: 2

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.