Hoşgeldiniz  

İzci Olmak İsteyenler İçin Kayıtlar Başlıyor

admin | 13 Eylül 2019 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Eğitim, Manşet, Üst Manşet A- A+

Ataşehir Belediyesi bünyesindeki Ata İzci Topluluğu Deniz İzciliği alanını da ekleyerek yeni dönem çalışmalarına İçerenköy Sanat Eğitim Merkezi ve Neşet Ertaş Kültürevi’nde başlıyor.

Geçen yıl Hava İzciliği çalışmaları da gerçekleştiren topluluk, yeni dönemde çalışmalarına Deniz İzciliği alanını da ekleyecek.

Ata İzci Topluluğu’na katılmak isteyenler için kayıtlar 18 Eylül 2019 Çarşamba günü başlıyor. Kayıt olmak isteyenler her gün 10:00-18:00 saatleri arasında İçerenköy Sanat Eğitim Merkezi ve Neşet Ertaş Kültürevi’ne başvurabilirler.

İzcilik çalışmalarında daha önceki yıllarda olduğu gibi günü birlik doğa yürüyüşleri ve konaklamalı kamplar yapılacak. Yıl boyunca hafta sonları, bazen doğanın içinde, bazen kültür merkezlerinde düzenlenecek çalışmalarda öğrencilere; izciliğin ruhu ve felsefesi, insan ve hayvanlara saygı, çevre bilinci öğretilecek. Eğitimler her cumartesi 10.00-14.00 arasında yapılacak.

İzcilik eğitimleri 9-11 yaş aralığındakiler için İçerenköy Sanat Eğitim Merkezi’nde, 12-17 yaş aralığındakiler için Neşet Ertaş Kültürevi’nde verilecek.

Başvuru yapan öğrenciler ve velilerle Ekim ayının ilk haftası genel bir toplantı yapılacak ve bu toplantının duyurusu, kayıt olan veli ve öğrencilere SMS ile bildirilecek.

Kontenjan sınırlı olduğu, ücretsiz izcilik eğitimlerinden faydalanabilmek için Ataşehir’de ikamet şartı aranıyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.