Hoşgeldiniz  

İZÇANDER, İZMİR VE EGE’DEKİ ÇANKIRILILARI BULUŞTURDU

admin | 22 Şubat 2017 | Çankırı, Genel, Manşet, Türkiye A- A+

izcander_izmir_cankiri (01)İzmir Çankırılılar Yardımlaşma Ve Kültür Derneği (İZÇANDER), İzmir ve EGE’den gelen Çankırılıları İzmir Polis Evi’ndeki yemekli etkinlikte bir araya getirdi..

Recep Kenan/itvhaber.com

İzmir Çankırılılar Yardımlaşma Ve Kültür Derneği (İZÇANDER)’nin düzenlediği gecenin onur konuğu hemşehrileri İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’dı.

Dernek Başkanı Bekir Yurt ve İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’ın konuşmalarıyla başlayan geceye, İzmir’de yaşayan Çankırılı müzisyenler, hemşerileri İlker Karataş, Başak Sarıca Ve Ayhan Eskikalcı, seslendirdikler türkülerle renk kattılar.

200’e yakın Çankırılını bir araya geldiği, samimi ve neşeli bir ortamda gerçekleşen İzmir Polis Evi’ndeki etkinlikte İzmir’de yaşayan Çankırılılar hemşerileri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Gecede Çankırılı ressam Hülya Sezgin’in “Çankırı Saat Kulesi” temalı yağlıboya tablosu da yapılan çekilişle bir Çankırılı hemşerilerine hediye edildi.

Bu tür toplantılarda “Çocukluğunu özleyenlerin, köylerine hasret duyanların, eski öğretmenleri ile yıllar sonra görüşenlerin” bir araya geldiğinin altını çizen İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’a,  onur konuğumuz Hüseyin Aşkın’a ay-yıldızlı bir tablo hediye eden İZÇANDER (İzmir Çankırılılar Yardımlaşma Ve Kültür Derneği) Başkanı Bekir Yurt’a, Aşkın’dan; “Çankırılıya da böyle hediye yakışırdı” tespiti dikkat çekti.

İZÇANDER (İzmir Çankırılılar Yardımlaşma Ve Kültür Derneği) Yönetimi olarak İzmir Polis evinde düzenledikleri programlarına katılanlara teşekkür eden İZÇANDER Başkanı Bekir Yurt, organizasyonu gerçekleştiren yönetimine de teşekkür ederek; “Bu gün aramızda bulunarak bizleri onurlandıran başta İzmir il Emniyet Müdürü hemşehrimiz Sayın Hüseyin Aşkın olmak üzere; Emniyet teşkilatının değerli mensuplarına, İzmir ve Ege nin değişik yerlerinden gelerek muhteşem bir geceye vesile olan çok kıymetli hemşehrilerime, el emeği Çankırı resmiyle katkıda bulunan çok kıymetli büyüğüm ressam TC Hülya Sezgin’e, organizasyonun oluşumunda emek veren polis evi personeline, seslendirdikleri türküleriyle geceye renk ve duygu katan Ayhan Eskikalcı ve Hakkı Demirok hocalarıma, Başak Sarıca ve İlker Karataş’a teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.