Hoşgeldiniz  

İstanbul’da Kas ve Sinir Hastalıkları Merkezi Açıldı

admin | 22 Şubat 2020 | Genel, İstanbul, Manşet, Sağlık, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tam teşekkülü ve 4 polikliniği ile hastaların ayakta ve yatarak tanı, tedavi ve rehabilitasyon yapılabileceği Kas ve Sinir Hastalıkları merkezi açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan açılışa Türkiye Kas Hastalıkları Derneği Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Coşkun Özdemir, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Hakan Başar, kas hastaları ve aileleri katıldı.

Toplam 4 adet Kas ve Sinir Hastalıkları Heyet Polikliniği olan merkezde hastaların tanı, tedavi ve rehabilitasyonunda nöroloji, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, çocuk sağlığı ve hastalıkları gibi çeşitli branşlarda sağlık hizmeti verilecek.

Günlük ortalama 300 hastaya hizmet verecek olan tam teşekküllü fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde hastaların ayakta ve yatarak tedavisi yapılabilecek. Toplam bin 620 metrekare alana sahip merkezde fizik tedavi ünitesi, robotik tedavi ünitesi, spinal deformite tedavi üniteleri ve hidroterapi havuzu bulunuyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.