Hoşgeldiniz  

İstanbul Son Yılların En Güzel Ramazan Bayramını Yaşayacak

admin | 04 Mayıs 2019 | İstanbul, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Kadıköy’de hakla buluşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, talimatı 16 milyon İstanbulludan alacağını, İstanbul’un son yıllarda gördüğü en güzel ramazan bayramını yaşayacağını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kadıköy’de Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ile Kadıköylü ve İstanbullularla buluşan İBB (İstanbul Büyükşehir Belediye) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ ve UKOME’ye yazıların yazıldığını, ulaşım ve su tarifelerinde indirime gidileceğini söyledi.

Kadıköy Belediyesi’ni ziyaret ederek başkan seçilen Şerdil Dara Odabaşı’nı tebrik eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tebrik ziyaretinin ardından belediye binası önünde halka buluştu.

“İstanbul bu milletin bir araya gelişinin, ayağına kalkışının 100. yılında 19 Mayıs’ta Atasını anacak.” Diye konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un son yıllarda gördüğü en güzel ramazan bayramını yaşayacağını ifade eden, talimatı sadece 16 milyon İstanbulludan alacağını, şeffaflığa devam edeceğini, İstanbul’un gelmiş geçmiş en demokrat belediye başkanı olacağını söyledi.

Ekrem İmamoğlu konuşmasında, İstanbul’un yaşayanları kadınları, gençleri, sanatçısı, işçisi, emeklisi, iş insanı fark etmiyor. Herkes bu şehrin gönüllüsü olacak. Suyun gönüllüsü olacak, suyunu koruyacak bu memleketin. Bu şehrin sokak canlılarını koruyacak. Bu şehrin trafik gönüllüsü olacak. Okulların önünde çocukların geçişine yardımcı olacak. Hep beraber bu şehri ayağa kaldıracağız. Her yerde festivaller olacak. Festivallerin gönüllüleri olacaklar. Biz neyi ispat edeceğiz? Biz belediye başkanı seçtik bizi bir araya getiriyor diyeceğiz.” Dedi.

10 yıldır 5 yıldızlı sofralara gitmediğini kaydeden İmamoğlu, “Size ve bu şehrin belediye başkanlarına da tavsiye ediyorum; bu şehrin evlerinde iftara gideceğiz. Ramazanın ilk günü Sultanbeyli’de rastgele bir evin kapısını çalacağım.” Diye konuştu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.