Hoşgeldiniz  

İstanbul Site Spor ‘Fair Play’ Ödülü Aldı

admin | 30 Eylül 2018 | Ataşehir, Manşet, Spor, Üst Manşet A- A+

Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse, İstanbul Site Spor Kulübü’nü ziyaret edip, kırmızı kart görmeyen A Takım ile kazandıkları ‘FAİR PLAY’ plaketini takdim etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Site spor Kulübü’nü ziyaret edip, hak ettikleri FAİR PLAY plaketini İstanbul Site Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Bilgin’e takdim ettiklerini kaydeden Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse, açıklamasında; “Amatör Spor Kulüpleri Birliği olarak İstanbul Site Sporu ziyaret ettik. Geçtiğimiz sezonda; A Takım düzeyinde hiç kırmızı kart görmeyerek, Fair Play ödülüne layık görülen İstanbul Site Spora, plaketini takdim etmekten gurur duydum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Cihan Bilgin paylaştı: 30 Eylül 2018 Pazar

İstanbul Site Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Bilgin ise ‘FAİR PLAY’ plaketini takdimi sırasında yaptığı açıklamada; “Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse, Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürümüz Ayten Bağdatlıoğlu Kartal, Ataşehir İlçemizin gözde kulüp başkanları ve yardımcıları, değerli kurucu üyelerimiz, değerli antrenörlerimiz, sevgili futbolcularımız ve çalışkanlığıyla gizli kahramanlarımız bu güzel toplantımıza renk ve sevgi kattıklarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.