Hoşgeldiniz  

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Uçuşları Durdu

admin | 28 Mart 2020 | Genel A- A+

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Türkiye’de koronavirüsün etkilerini azaltılma ve yayılmasını önlenme tedbirler doğrultusunda uçuşların durdurulduğu kaydedildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yapılan açıklamada, yurt dışı uçuşların durdurulduğu, yurt içi uçuşlar için ise sadece THY yetkili ilan edildiği belirtilerek, bu kararlar doğrultusunda havalimanın gerçekleşmekte olan yurt içi ve yurt dışı tüm uçuşların durdurulduğu açıklandı.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme AŞ tarafından yapılan açıklamada, koronavirüsün etkilerinin azaltılması ve yayılmasının önlenmesi ile ilgili olarak Türkiye’de alınan tedbirler doğrultusunda yurt dışı uçuşların 27 Mart 2020 gecesinden itibaren tamamen durdurulduğu açıklandı.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı işletmesi tarafından yapılan açıklamada, “Havalimanımızdan gerçekleşmekte olan yurt içi ve yurt dışı tüm uçuşlar bir süre düzenlenmeyeceğinden daha önceden planlanmış olan uçuşlarınızın durumunu ve detayları ilgili havayolları ile temasa geçerek öğrenebilirsiniz.” İfadeleri yer aldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.