Hoşgeldiniz  

İstanbul Fuat Sezgin BİLSEM Danimarka Yolcusu

admin | 12 Mayıs 2019 | Ataşehir, Eğitim, İstanbul, Manşet, Teknoloji, Üst Manşet A- A+

İzmir’de yapılan WRO Dünya Robot Olimpiyatı 5. Türkiye Turnuvası Kurallı Wedo kategorisinde 1., gençlerde 2. olan İstanbul Fuat Sezgin Bilsem Robistim Wedo takımı Danimarka’da yarışacak.

Recep Kenan/itvhaber.com

4 Mayıs 2019 İzmir’de yapılan WRO Dünya Robot Olimpiyatı 5. Türkiye Turnuvasında Kurallı Wedo kategorisinde 1.olan İstanbul Fuat Sezgin Bilsem Robistim Wedo takımı Danimarka’da yapılacak Dünya Robot Olimpiyatında ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

İstanbul Fuat Sezgin Bilsem Robistim takımı, Robistim Wedo takımı Kurallı Gençler kategorisinde ise 2. olarak yine Danimarka’da yapılacak Dünya Robot Olimpiyatında ülkemizi temsil edecek.

Futbol kategorisinde İstanbul Fuat Sezgin Bilsem Robistim takımı Robistim FC takımı 3. oldu. Muhteşem Üçlü takımımız ise kupa kazanan 4. takımımız olmuştur.

İzmir’deki turnuvada İstanbul ve Ataşehir’i başarıyla temsil eden İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi robot takımı 4 kupa ile turnuvanın en çok kupa kazanan takımı oldu.

Danimarka’da yapılacak olan Dünya Robot Olimpiyatı’nda Ülkemizi ve Ataşlehir’i, Hülya Özyürek’in müdürlüğünü yaptığı İstanbul Fuat Sezgin Bilsem (İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi) Robistim ve Robistim Wedo takımları öğretmenleri; Bekir Bayrak, Ozan Şal, Eyüp Sucu ile ekip öğrencilerden oluşan takımlar tarafından temsil edecekler.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.