Hoşgeldiniz  

İSMEK 2019-2020 Eğitim Dönemi Kayıtları Başlıyor

admin | 21 Ağustos 2019 | Eğitim, İstanbul, Manşet, Üst Manşet A- A+

İSMEK’in 2019-2020 eğitim dönemi için ve bu yılki yeniliklerinden Uzaktan Eğitim Merkezi için öğrenci kayıtları internetten yada şahsen başvuru ile 9 Eylül 2019 tarihinde başlıyor.

2019-2020 eğitim dönemi için kayıtlarımız 9 Eylül 2019 tarihinde başlayacak. İstanbullular kayıt başvurularını her yıl olduğu gibi bu yıl da internet üzerinden online olarak veya eğitim merkezlerine şahsen gelerek yapabilecek. İSMEK’in bu yılki yeniliklerinden biri olan Uzaktan Eğitim Merkezi için de öğrenci kayıtları aynı tarihte başlayacak.

İstanbullular için kaliteli eğitimin adresi gelen İSMEK’te 2019-2020 dönemi için kayıt başvuruları, 9 Eylül 2019 tarihinde başlayacak. Yeni dönemde İSMEK’in 348 branş ve 846 programda vermeyi planladığı ücretsiz sanat ve meslek eğitimlerden yararlanmak isteyenler, kurumsal web sitemiz üzerinden online kayıt yaptırabilecek. www.ismek.ist üzerinden online yapılacak başvuru, ön kayıt olarak kabul edilirken, öğrenci adaylarının daha sonra ilgili merkezimize kimlik fotokopileriyle birlikte giderek şahsi başvuruda bulunması gerekecek.

Uzaktan Eğitim Merkezi Kayıtları da 9 Eylül’de

İSMEK’in bu yılki yeniliklerinden biri olan İSMEK Uzaktan Eğitim Merkezi için de öğrenci kayıtları 9 Eylül’de başlayacak. İSMEK, uzaktan eğitim sistemi ile nitelikli eğitimlerini, günümüz teknolojilerinin kullanıldığı modern bir teknik alt yapı ile sanal ortamda milyonlarca kişiye ulaştıracak. Bu sistem, kişiye derslere istediği zaman ara verip istediği zaman kaldığı yerden devam edebilme özgürlüğü tanıyor. Uzaktan eğitimlerimizden yararlanmak isteyen öğrenci adayları, diğer İSMEK eğitimlerinde olduğu gibi, başvurularını yine web sitemiz üzerinden online olarak yapabilecek.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.