Hoşgeldiniz  

İsmail Erdem’den Ataşehir’de 1072 dairelik TOKİ projesi

admin | 28 Şubat 2019 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Kentsel Dönüşüm, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Sancaktepe Belediye Başkanı ve Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem Yenişehir Mahallesi İmar İskan Blokları’nın bulunduğu alanda 1072 daireli TOKİ projesini açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de faaliyet gösteren basın mensuplarının haberi olmadığı için katılamadığı basın açıklaması ile Ataşehir’deki İmar İskan Blokları alanında 1072 dairelik TOKİ projesi ile ilgili TOKİ ile Hak sahipleri arasında İlk protokol imzalandığı iddiasında bulunan Sancaktepe Belediye Başkanı ve Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Yenişehir Mahallesi İmar İskan Blokları’ndaki TOKİ projesi ile ilgili sürecin başladığını iddia etti.

YILLARDIR BÜTÜN GİRİŞİMLER GERİ DÖNDÜ

Yıllardır güvenliksiz konutlarda yaşayan, 10 yılı aşkın süredir evlerinin yenilenmesi için feryad eden İmar İskan Blokları sakinlerinin konutlarının güvenli olmadığının farkına varan TOKİ, sonunda harekete geçti. Yıllardır kayıtsız kalan, tüm girişimleri geri çeviren TOKİ, bölge halkının karşı karşıya kaldığı tehlikenin farkına vardı ve İmar İskan Blokları dönüşüm projesi ile ilgili çalışma başlattı.

Sancaktepe Belediye Başkanı ve Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem yaptığı açıklamada; “YENİŞEHİR İMAR İSKAN Bloklarında, Komşularımıza TOKİ MÜJDESİNİ paylaştık. TOKİ ile Hak sahipleri arasında İlk protokol imzalandı. SÜREÇ BAŞLADI. İMAR İSKAN Bloklarındaki 1072 Daire TOKİ Tarafından Yenilenecek. Hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerine yer verdi.

Sancaktepe Belediye Başkanı ve Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem’in paylaştığı basın açıklaması videosu:

YENİŞEHİR İMAR İSKAN Bloklarında, Komşularımıza 1072 Konut'luk TOKİ MÜJDESİNİ paylaştık. Hayırlı uğurlu olsun.

İsmail Erdem paylaştı: 24 Şubat 2019 Pazar

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.