Hoşgeldiniz  

İsmail Erdem, ‘Örnek Mahallesi Mülkiyet Sorunu Çözülecek’

admin | 24 Şubat 2019 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Kültür & Sanat, Manşet, Siyaset A- A+

Mülkiyet sorunu olan Örnek Mahalleliler ile bir araya gelen Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, sorunun Cumhurbaşkanı talimatı ile çözüleceğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Örnek Mahallesi’nde mülkiyet problemleri olan bölge sakinleri ile bir araya gelen Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, sorunun Cumhurbaşkanı talimatı ile çözüleceğini söyledi.

Bölgedeki parsellerle ilgili çalışmanın sürdüğünü kaydeden Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, vatandaşların bir an önce arsalarının sahibi olacaklarını ifade ederek; “Kim söyledi? Devletin 1 numarası… O’nun ağzından çıkan söz gerçekleşir. Er veya geç… 1 ay, 2 ay, 6 ay, bir sene… Net söylüyoruz; geriye dönüşü yok. Ama mutlaka sonlanır. Cumhurbaşkanımızın söylediğini Bakan Murat Kurum da dinliyor. Bu parsellerle ilgisi olan herkes Cumhurbaşkanı’ndan talimatı aldı. Buradan geri dönüşü yok. Mutlaka çözülecek.” Dedi.

ÖRNEK Mahallemizde, Mülkiyet problemleri olan komşularımızla bir araya geldik.#ATAŞEHİR de, sorunları biliyoruz, çözümü için geliyoruz.

İsmail Erdem paylaştı: 24 Şubat 2019 Pazar

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.