Hoşgeldiniz  

İrfan Dinç, Milletvekili Adaylık Başvurusunu Yaptı

admin | 01 Mayıs 2018 | Genel A- A+

Çankırı Belediye Başkanlığından istifa ede İrfan Dinç,  AK Parti Çankırı İl Başkanlığında Ak Parti’den 27. Dönem Ak Parti Çankırı milletvekili aday adaylığı müracaatını yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstifa ederek Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan İrfan Dinç, mesai arkadaşlarına veda mesajında “Çankırı Belediyesi ailesi olarak bu şehrin güzelleşmesi ve gelişmesi için gece gündüz demeden birlikte alın teri akıttığımız mesai arkadaşlarımıza veda ettik. Mesai arkadaşlarım ile şehrimizin için gayretle aşkla heyecanla çalıştık. Verdiğiniz emeklerden, yaptığınız çalışmalardan, bu şehre dair akıttığınız alın terlerinden dolayı Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Çankırı’nın her zaman milli hassasiyetleriyle alakalı üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini kaydeden İrfan Dinç, Çankırı Belediye Başkanlığından istifa ederek 27. Dönem Milletvekili Aday Adaylık Başvurusunu yaptığını duyurduğu açıklamasında, “Böylesine kritik bir ortamda yaklaşık 15 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürütmekte olan bu kardeşinize farklı bir görev verilmiştir. Bugün itibari ile 15 yıla yakın sürdürdüğüm Belediye Başkanlığı görevimden istifa edip, milletvekili adaylığı için müracaatımı yaptım” ifadelerine yer verdi.

27.Dönem Milletvekili Aday Adaylık Başvurusu için görevinden istifa eden Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, düzenlenen bir gece ile mesai arkadaşlarına da veda etti. Dinç, isti,fası ve adaylık süreci ile ilgili açıklamasını şu sözlerle tamamladı; “Aziz milletin hayır duasını alacağımız görevlerin hepsi bizim için kutsal ve emanettir. Biz gecemizi gündüzümüze katmak mecburiyetindeyiz. Bu ülkenin geçmişine ve geleceğine borcumuz var. Yaklaşık 15 yıldır başkan yardımcılarım, müdürlerim çalışma arkadaşlarımla aziz Çankırı’mızın duasını almak için gecemizi gündüzümüze kattık. 2004 yılı seçim kampanyasında belediyemizin yanında mitingimizde şunu söylemiştim. Çankırı’nın en büyük problemlerinden birisi de su problemi. Güldürcek’ten başlatmış olduğumuz hizmet seferberliğimizi toplumumuzun her katmanında yapmaya çalıştık. Eksiklerimiz, hatalarımız, kusurlarımız olmuştur. Bunlar insanlığın doğal gereğidir, doğal bir sonucudur. Ama bu kardeşiniz bilerek ve kasten hiçbir zaman yanlış yapmadı. Sizlerin haklarını bilgim becerim oranında korumaya çalıştı. Allaha şükür birçok projelerimiz bu ülkeye örnek oldu, dünya ile yarıştığımız projelerimiz var. Bunları belediyemizde çalışan çok değerli çalışma arkadaşlarımızla gerçekleştirdik.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.