Hoşgeldiniz  

İrfan Dinç Çankırı’da Başarıyı Ödüllendiriyor

admin | 20 Ağustos 2015 | Çankırı, Genel, Manşet, Spor, Türkiye A- A+

Cankiri_da_basari_odul (1)Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün Türkiye Şampiyonu sporcularından İsmail Eruysal’ı makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç spor ve yarışmalarda Çankırı’yı temsil ederek başarılara imza atan,  dereceye girip, Çankırı’ya madalya getiren Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün sporcularını makamında kabul ederek ödüllendiriyor. Son olarak TRAP Kulüplerarası Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda Atıcılık ve Avcılık dalında Çankırı’yı temsil eden ve yirmi üç rakibi arasından sıyrılarak altın madalya alan İsmail Eruysal’ı makamında kabul ederek ödülünü verdi.

Cankiri_da_basari_odul (4)

Çankırı Belediye Gençlik Spor Altına Doymuyor

Atıcılık ve Avcılık dalında Çankırı’yı temsil eden Eruysal, TRAP Kulüplerarası Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda yirmi üç rakibini geride bırakarak altın madalyanın sahibi oldu.

Türkiye birinciliğini elde eden sporcusunu makamında kabul eden Başkan Dinç, ‘’ Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcularımızın, bizleri ilimize yakışır şekilde temsil etmeleri her zaman gurur verici. Atıcılık ve Avcılık branşımızda olduğu gibi diğer branşlarımızda da bizleri gururlandıran sporcularımıza ve alanlarında azim göstererek kulübümüzü başarıdan başarıya taşıyan değerli hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman belirttiğim gibi sporun ve sporcunun daima destekçisiyiz. Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübümüzün Çankırı’mızı hem yurt içinde hem de yurt dışında her zaman en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Çankırı Belediye Başkan İrfan Dinç daha sonra başarılı genç sporcuyu altınla ödüllendirdi.

Cankiri_da_basari_odul (3)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.