Hoşgeldiniz  

İmamoğlu: ‘İnşallah Kadın Başkan Sayısı Artar’

admin | 18 Şubat 2020 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

Ortak Masa toplantısı için gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün İstanbul’un tek kadın belediye başkanı olduğunu hatırlattı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 28’nci ilçe belediyesi ziyaretini Sancaktepe’ye gerçekleştirdi. İmamoğlu, makam odasında bir araya geldiği Şeyma Döğücü’nün İstanbul’un tek kadın belediye başkanı olduğunu vurgulayarak, “Bu tabi İstanbul’umuz için üzücü bir durum. İnşallah sayısı artar. Bu konuda her siyasi parti sorumlu.” dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’ye başarı dileğini ileten İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuşmasında, “İBB’deki yetkili arkadaşlarımız bizimle beraber. Sancaktepe’de, Başkan’ımızın kadrosuyla, bugün güzel bir Sancaktepe günü değerlendirmesi yapacağımızı düşünüyorum. Her ilçe, bizim için aynı. Her seçilmiş belediye başkanı, bizim için en kıymetli yardımcımız.” İfadelerine yer verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Döğücü de, “Bir arada çalışma yöntemini benimsiyor olmanız, bizim için büyük bir avantaj” diye konuştu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.