Hoşgeldiniz  

İlhan Kul, ‘Saadet Partimizin İttifakı Sadece Milletimizle’

admin | 28 Şubat 2019 | Ataşehir, Ataşehir Diğer Partiler, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Saadet Partisi aday tanıtım toplantısında konuşan SP Ataşehir İlçe Başkanı İlhan Kul, partilerinin bazı ittifakların içinde göstermeye çalışanlara, “ittifakımız sadece milletimizle olacak” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde düzenlediği programla Ataşehir Belediye Başkan Adayı ve Meclisi üyesi adaylarını tanıttı. Aynı programa katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar ve Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adem Boz seçim süreci, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi (MSKM)’nde Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri aday tanıtım programına Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar ve Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adem Boz, Saadet Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı Recep Yılmaz, Ataşehir Belediye Meclis üyesi aday adayları Mahalle Muhtarları ve muhtar adayları, ve partililer katıldı.

SAADET PARTİSİ ATAŞEHİR ADAY TANITIM TOPLANTISI, İlhan Kul

Recep Kenan paylaştı: 26 Şubat 2019 Salı

BİR ARADA YAŞAMA KÜLTÜRÜNÜN TEMELİ HAK VE ADALET

Şehitler ayı olarak nitelediği Şubat ayında BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun da aralarında olduğu şehit edilenleri ve Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan’ın da aralarında olduğu ebediyete intikal edenleri rahmet ve minnetle anarak Konuşmasına Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı İlhan Kul, şehirlerin bir arada yaşama erdeminin olduğuna işaret ederek; “Toplumların gelişmesinde medeniyet tasavvurunda şehirler büyük öneme sahiptir. Bir arada yaşama kültürünün temelinde ise hak ve adalet vardır. Şehirlerdeki yaşam kalitesinin yükseltilmesinde ana itici güç yerel yönetimlerdir. İyi yönetilen bir şehirde sosyal, kültürel bütün dinamiklerin ve güçlerin harekete geçirilmesi önemlidir.” Dedi.

LİYAKAT SAHİBİ, HAKKANİYETLİ VE ERDEMLİ YÖNETİCİLER İŞ BAŞINA GEÇMELİ

Ülkemizin coğrafi konumu, tarihi müktesebatı, inanç ve kültürel kodları itibarıyla yüksek potansiyele sahip olduğunun altını çizen Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı İlhan Kul, bu potansiyelin harekete geçirilmesi için liyakat sahibi, hakkaniyetli ve erdemli yöneticilerin iş başına geçmesi gerektiğini vurguladı.

ŞEFFAF VE HESAP VEREBİLİR, BİRLİKTE YÖNETİM

31 Mart 2019’da yapılacak olan Yerel Seçimlerde önemli bir karar verileceğini kaydeden İlhan Kul, “ Saadet Partisi olarak bu seçimlerde sizlere yeni bir yönetim anlayışı teklif ediyoruz. Biz yıkmadan yapan, yaparken ötekileştirmeyen yönetim anlayışı teklif ediyoruz. Biz, şeffaf ve hesap verebilir, birlikte yönetim teklif ediyoruz.  Biz, şehrin bütün potansiyelini harekete geçirileceği, yeniden aile kurumu ile mahalle kültürünün yeniden hayatın merkezinde olduğu belediyecilik teklif ediyoruz. Biz, her kuruş paranıza, her karış toprağınıza sahip çıkmayı teklif ediyoruz.” Diye konuştu.

SAADET PARTİMİZİN İTTİFAKI SADECE VE SADECE MİLLETİMİZLE OLACAK

İlhan Kul konuşmasında, “Vatansever kadroları tasfiye ederek, FETOCU’ları kadrosuna alan; -ne istediniz de vermedik- diyen, çoğunluğu kendi döneminde alınan 126 bin memuru ihraç etme durumunda kalanlar çözüm sürecinde Oslo’da terör örgütüyle masaya oturanlar, Habur sınır kapısında 34 PKK’lıyı karşılayanlar ve yedişer dakikalık mahkemeyle serbest bırakanlar PYD Eş başkanı Salim Müslim’i karşılayanlar ve en acısı kamu kurumlarından, aile ve sağlık merkezlerinden, Ziraat Bankası’ndan ve bazı valiliklerden Türkiye Cumhuriyeti’ni indirtenler, bunları unutup; bizleri bazı ittifakların içinde göstermeye çalışmaktadırlar.  Biz, 1389 belediyede seçimlere kendi adayları ile giren tek partiyiz. Bu bize yönelik olan iftiralara tokat gibi cevaptır. Hala anlamıyorlarsa; ya anlayışları kıt, yada başka amaç güdüyorlardır. Saadet Partimizin ittifakı sadece ve sadece milletimizle olacaktır.” İfadelerine yer verdi.

Yeni katılanlara SP İl Başkanı Abdullah Sevim tarafından parti rozetinin takıldığı program, Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adem Boz ve Ataşehir Belediye Meclisi üyesi adaylarını sahneye davet edilerek tanıtımı ile sona erdi.

SAADET PARTİSİ ATAŞEHİR ADAY TANITIM TOPLANTISI,

Recep Kenan paylaştı: 26 Şubat 2019 Salı

SAADET PARTİSİ ATAŞEHİR ADAY TANITIM TOPLANTISI, İlhan Kul

Recep Kenan paylaştı: 26 Şubat 2019 Salı

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.