Hoşgeldiniz  

İlgezdi, ‘Maltepe’de Yeniden Oy Sayımı 12 masada yapılıyor’

admin | 11 Nisan 2019 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Ekrem İmamoğlu’na mazbatasının verilmesi için dilekçe verdiklerini söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Maltepe’de sayımın 12 masada yapılacağını kaydetti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de katıldığı mazbata törenine katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’na mazbatasının verilmesi için dilekçe verdiklerini söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Maltepe’de sayımın 12 masada yapılacağını kaydetti.

CHP DİLEKÇE VERDİ ANLAŞMA SAĞLANDI 10 MASA DAHA

Maltepe’de sayımlar ile ilgili anlaşma sağlanarak 10 masa daha açılıp sayımın 12 kurul tarafında yapılarak 2 günde bitirilmesinin amaçlandığını kaydeden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Maltepe’de yeniden sayımların Cuma akşamına kadar tamamlanılacağını umduğunu söyledi.

EKREM İMAMOĞLU’NA MAZBATASI VERİLMELİ

31 Mart Yerel Seçimlerinde İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’na mazbatasının verilmesi gerektiğini kaydeden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, İl başkanları ve CHP yöneticileri Çağlayan Adliyesi’ne giderek seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu’na İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasını verilmesi talebi ile dilekçe verdiklerini belirtti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.