Hoşgeldiniz  

Ilgaz B. Başkanı Arif Çayır ‘Gazze’deki Zulüm Yüreğimizi Yakıyor’

admin | 26 Temmuz 2014 | Çankırı, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber A- A+

ilgaz dernek _bayram_mesaj_arif cayirIlgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, İsrail’in Gazze’deki zulmüne dikkat çektiği mesajında acıdan, zulümden, gözyaşından uzak; huzur dolu Ramazan Bayramı diledi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Gazze’nin de aralarında bulunduğu İslam coğrafyasında yaşanan zulüm ve katliamlara dikkat çeken Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, , birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı Bayram mesajında; acıdan, zulümden, göz yaşından uzak, huzur dolu bir Ramazan diledi.

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır’ın yayınladığı Ramazan Bayramı mesajı:

“Tüm bereketiyle, hoşgörüsüyle, yardımlaşma duygusu ve Allah-u Teala’ ya kulluk şuurunun kalplere işlendiği Mübarek Ramazan ayını hüzünle uğurluyoruz. Ortak sevinçlerin ve paylaşımların arttığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barışmaya vesile olan, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren bir bayram gününe daha kavuşmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Bu müstesna günlere erişmekten dolayı mutlu olsak da, başta Gazze olmak üzere İslam coğrafyasında yaşanan zulüm ve katliamlardan dolayı yüreğimiz yanıyor. Cenab-ı Hak’tan İslam alemi ve bütün dünya için; acıdan, zulümden, göz yaşından uzak, huzur dolu bir Ramazan Bayramı geçirmelerini diliyor, tüm hemşehrililerimizin bayramını kutluyorum”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.