Hoşgeldiniz  

İETT İstanbul’da Toplu Taşımada Yaz Tarifesine Geçti

admin | 26 Haziran 2018 | İstanbul, Manşet, Üst Manşet A- A+

İstanbul’daki sosyal ve mevsimsel koşulları dikkate alarak tarife değiştiren İETT, Eylül ayından bu yana sürdürdüğü kış tarifesini 25 Haziran’da sonlandırarak yaz tarifesine geçti.

Yılda iki kez tarife değiştiren İETT, Eylül ayından bu yana sürdürdüğü kış tarifesini sonlandırarak yaz tarifesine geçiyor. İstanbullulara en yeni otobüslerle konforlu ve güvenli hizmet sunan İETT, yolcuların durumunu gözeterek tarife değişikliğine gidiyor. Eylül ayından bu yana sürdürdüğü kış tarifesini sonlandıracak olan İETT, 25 Haziran 2018 itibariyle yaz tarifesine geçti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın 375 yeni otobüsü hizmete almasıyla araç yaş ortalaması 5.9’a inen İETT, bu yönüyle de Avrupa’nın en genç araç filosuyla İstanbullulara hizmet ediyor.

Günlük 50 bin seferle, yaklaşık 4 milyon İstanbulluya hizmet veren İETT, kış tarifesine geçerken okulların kapanması ve sonrasında başlayan tatil hareketliliğini ve mesire yerlerine artan talebi göz önünde bulundurdu.

Kış tarifesinden farklı olarak yaz için yeniden programlanan hat-hareket saatlerine yolcular http://www.iett.istanbul adresinden ulaşabildiği gibi akıllı telefonlarda yer alan ‘MOBİETT’ uygulamasından ulaşabiliyor.

http://www.iett.istanbul/tr/main/yeniorer

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.