Hoşgeldiniz  

İçerenköy İdmanyurdu Yenilenen Sahasında İlk Maçında Galip

admin | 20 Şubat 2019 | Ataşehir, Manşet, Spor, Üst Manşet A- A+

Atıl durumdayken İmece usulüyle toprak dökülerek yenilenen İçerenköy Futbol Sahası’nda taraftar desteğiyle oynayan İçerenköy İdmanyurdu ilk maçını galip tamamladı.

Senelerdir atıl durumda olan ve İmece usulüyle yeniden zeminine toprak dökülerek düzeltilen İçerenköy Futbol Sahası’nda ilk maçına çıkan İçerenköy İdmanyurdu izleyicilerini galibiyetle selamladı.

İÇERENKÖY İDMANYURDU YENİLENAN SAHASINDA OYNADIĞI İLK MAÇTA GALİP

Zeminin toprak olması nedeniyle oyuncular zorlansa da sahasında oynadığı ilk maçında ağırladığı 1453 Maltepe Sporu 2-1 yenerek üç puanın sahibi oldu.

2.Amatör ligde mücadele eden İçerenköy İdmanyurdu maçını, Kulübün Başkanı Sabahattin Keskin, Başkan Yardımcısı ve İş adamı Önder Kavalcı ile diğer yönetim kurulu üyeleri ve sporsever İçerenköylüler izledi.

Zemini toprak olması nedeniyle takımlar top oynamada zorluk çekseler de maçın favorisi İçerenköy İdmanyurdu olduğu açık bir şekilde kendini gösteriyordu. Rakibine açık üstünlük sağlayan İdmanyurdu zeminin azizliğine uğrayarak ilk yarıda gol yollarında başarılı olmadılar ve ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.

İkinci yarıya yine baskılı futbol sergileyen İçerenköy İdmanyurdu sahadan 2-1 galip ayrıldı.

4 YILDIR ATIL DURUMDA OLAN SAHA İMECE USULÜYLE YENİLENDİ

Sahasında oynadığı ilk maç olduğu için başlama vuruşunu yapan Spor Kulübünün Başkanı Sabahattin Keskin gazetemize şu açıklamayı yaptı: “4 yıldır atıl durumda olan sahamızı İmece usulüyle elbirliği ile toprakta olsa oynayacak duruma getirdik ve bugün ilk maçımızı oynadık. Çim ve tribünleri kısa sürede yapacağız. Sabah ve akşam vatandaşların da spor yapmaları için gerekli düzenlemeyi belediyeye yaptırmayı düşünüyoruz” dedi.

Keskin, bu sahanın yapımında emeği geçen İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi yetkililerine ve ayrıca destek veren spor camiasından arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Bugün arkadaşlarla beraber burada futbol izlemenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Takımı ile ilgili olarak hedeflerinin bu yıl 1.Amatör Kümeye yükselmek olduğunu da sözlerine ekledi.

Keskin; futbolun yanı sıra atletizm ve okçuluk gibi spor dallarını da burada faaliyete geçireceğiz. İleriki aşamalarda düşündüklerimizi, planladıklarımızı arkadaşlarımızla, sporsever ve belediyelerimizin desteği ile hayata geçirmeye gayret göstereceğiz müjdesini verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.