Hoşgeldiniz  

İçerenköy İdmanyurdu Olağanüstü Genel Kurulu Yapıldı

admin | 07 Ekim 2018 | Ataşehir, Manşet, Spor, Üst Manşet A- A+

İlk genel kurulda çoğunluk sağlanamadığı için nisapsız olarak toplanan İçerenköy İdman Yurdu Spor Kulübü, gerçekleştirilen olağan üstü genel kurulda tüzük değişikliği yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Başkan Sebahattin Keskin’in açılış konuşması ile başlayan İçerenköy İdman Yurdu Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu, Divan Kurulu’nun oluşturulması ile devam etti.

Av.Mustafa Karaoğulu başkanlığında, Uğurcan demir ve İsa Kervancıoğlu’dan oluşan Divan Kurulu tarafında yönetilen İçerenköy İdman Yurdu Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu, İstiklal Marşı’nın okunması ve şehitlere saygı duruşu sonrasında gündemdeki diğer maddelerin görüşülmesine geçildi.

İçerenköy spor kulübü genel kurulu

Recep Kenan paylaştı: 6 Ekim 2018 Cumartesi

İçerenköy Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu’nda yönetim ve denetim kurullarının raporlarının okunup müzakeresi sonrası oylanarak kabul ile yönetim ibra edildi.

Tahmini bütçenin görüşülüp kabulü sonrasında yönetim tarafından teklif edilen tüzük değişikliği içeren maddelerin görüşülmesine geçildi.

Tek liste ile gidilen başkan ve yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği seçim gerçekleşti. Mevcut Başkan Sebahattin Keskin ve listesi oy birliği ile seçilerek göreve getirildi. Kulüp bahçesinde gerçekleştirilen İçerenköy İdman Yurdu Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu, dilek ve temennileri bölümünden sonra toplu fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

İçerenköy İdmanyurdu Spo Kulübü’nün 25 yıl önce kurulduğuna işaret eden Başkan Sebahattin Keskin, konuşmasında “Kulübümüz 1992 yılında kuruldu. Bu kulübü kurarken burada ne lise nede saha vardı. Ancak sahamızın bir kısmına lise yapıldı. Bizde burayı spora hizmet amacıyla spor tesisi olarak kullanmaya başladık ve 1992 yılından bu yana burayı top sahası olarak kullanıyoruz. Bu işe 25 yılımızı verdik. Bu senede hep birlikte 25 yılımızı kutlamaya karar verdik. Karşıda tüm sahalar çim yapılırken her nedense bizim sahamızı hiç görmüyorlar. Çocukları spor nasıl kazandıracağız? İyi sporcu nasıl yetiştireceğiz tesis olmadan. Böyle bir mantık yok. İşte saha burada… Yapmak için uğraşıyoruz ama yapamıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Ataşehirdeki spor tesisi eksikliğine dikkat çeken, bu koşullarda İçerenköy sahasına sahip çıkılmasının İçerenköy ve Ataşehir’deki amatör spor kulüplerinin tesis ihtiyacını gidermedeki önemine işaret eden İçerenköy İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Sebahattin Keskin, “Yönetim kurulu üye sayımızı artırdık. Yedek asil bütün üyeleri aynı bizim için. Derneğimizin 350 civarındaki üyelerinden ulaşabildiklerimizi arayarak, üyeliklerini güncelledik. İçerenköy sahasını ecrimisille kulübümüzün kullanımına kazandırdık. Genel kurula katılan, bizlere destek ve yetki veren üyelerimize yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim” dedi.

Sadece futbol değil, 12 branşta hizmet veren spor kulübü olduklarına işaret eden İçerenköy İdmanyurdu Spo Kulübü Başkanı Sebahattin Keskin, imkânları kullanarak çocuklarımızın spor yapmalarını sağlamaya çalışacaklarını vurguladığı konuşmasını, “Çok kötü bir görüntü vardı burada. Arkadaşlarla birlikte buraya sahip çıktık. Şu an sadece sahanın zeminiyle ilgili bir sıkıntımız var. Onu da çözeceğiz inşallah. Kulüp olarak borcumuz yok.  Ataşehir Belediyesi geçen dönem kulübümüze destek verdi. Liglere girmememize rağmen Sayın Ekrem Köse’nin girişimleriyle bu yardımı aldık. Huzurlarınızda kendisine teşekkür ederim. Sanırım bu senede bu yardımı yapacaklardır. Verirlerse kulübümüz yararına kullanacağız. Buraya bir spor kompleksi yama planı var Büyükşehir’in.  Şu an böyle bir yapılanma olayı yok. Bizde yapılana kadar sahanın yüzeyine toprak dökerek kullanmak istiyoruz.  Bu konuda girişimlerimiz oldu. Cevap bekliyoruz…” şeklinde tamamladı.

Sebahattin Keskin Başkanlığındaki aralarında Önder Kavalcı, Turgut Uygu, Levent Yılmazcan Metin Çimen ve Mustafa Karaoğlu’nun yer aldığı Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELERİ:

Sebahattin Keskin ( Başkan)

Önder Kavalcı, Turgut Uygun, Levent Yılmazcan, Hakan Ülsel, Erdem Konak, Hakkı Okyay, Mehmet Ali Turan, Tamer Çiftçi, Mustafa Karaoğlu, İsa Kervancıoğlu, Can Ayvataş, Uğurcan Demir, Ali Haydar Akın, Cahit Uygur

DENETLEME KURULU ASIL ÜYELERİ:

M.Kamil Sivrioğlu, Sadi Özata,Nazmi Becit

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.