Hoşgeldiniz  

İBB Metrobüs Arızasıyla Ulaşımda Aksama İçin Özür Diledi

admin | 02 Ekim 2019 | İstanbul, Manşet, Üst Manşet A- A+

Metrobüs attın 10 dakika trafiğe çift yönlü kapanmasıyla oluşan yoğunluktan dolayı İstanbullulardan özür dileyen İBB, sorunun tekrar yaşanmaması için önlem alındığını belirtti.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’da Metrobüs hattı Avcılar İBB Sosyal Tesisler İstasyonu’nda arıza yapan araç nedeniyle tek yöne düşen ulaşım ve sonrasında meydana gelen kaza nedeniyle hattın iki yönünün de trafiğe kapanması nedeniyle metrobüs ulaşımında yaşanan aksama nedeniyle açıklama yapan İBB, benzer arıza ve teknik aksamanın bir daha yaşanmaması için gerekli uyarıların yapıldığını kaydedewrek İstanbullulardan özür diledi.

SABAH 3 BOŞ METROBÜS ALTUNİZADE DURAĞINA GÖNDERİLECEK

Metrobüs seferlerinde yaşanan aksamalardan ve oluşan mağduriyetten dolayı İstanbul halkından özür dileyen İBB Basın Sözcüsü Murat Ongun, yaptığı açıklamada, sabah itibariyle Söğütlüçeşme durağından 3 boş metrobüsün Altunizade durağına gönderileceği bilgisini paylaştı.

İBB TARAFINDAN METROBÜS ULAŞIMI AKSAMASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

METROBÜS ARIZASI BİLGİLENDİRME

İstanbul’da bu sabah 07:59’da Metrobüs hattının Avcılar İBB Sosyal Tesisler İstasyonu’nda bir araç arıza yapmıştır.08:00’de denetim amiri istasyona intikal etmiş, tek yönlü geçiş verilmeye başlanmıştır.

08:04 tekli geçiş sırasında işareti yanlış algılayan 2 otobüs şoförü, konvoydan çıkarak hattın iki yönlü kapanmasına sebep olmuştur.08:14’te yapılan müdahale ile Metrobüs hattımız normale dönmüştür.

Metrobüste benzer bir arıza ve teknik aksamanın bir daha yaşanmaması için personele gerekli uyarılar yapılmıştır.

Hattın 10 dakika trafiğe çift yönlü kapanmasıyla oluşan bekleme ve yoğunluktan dolayı İstanbullulardan özür diler, benzer bir sorunun tekrar yaşanmaması için önlemlerin alındığını belirtmek isteriz.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.