Hoşgeldiniz  

İBB Meclisi İçerenköy ve Küçükbakkalköy İmar Planını Onayladı

admin | 21 Kasım 2018 | Ataşehir, İstanbul, Manşet, Siyaset, Son Dakika, Üst Manşet A- A+

İBB Meclisi Kasım toplantısında görüşülen Ataşehir İlçesi, İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 Ölçekli NİP İtirazı ile ilgili düzenlemeler onaylandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Kasım Ayı gündemine alınan İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 Ölçekli NİP İtirazı değerlendirmelerini, görüştü.

İstanbul büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı görüşmelerinde 182’inci sıradan gündeme alınarak görüşülen Ataşehir İlçesi, İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 Ölçekli NİP İtirazı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Hukuk Komisyonu Müşterek Raporu (2018/799) oylanarak kabul edildi.

Plan Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Ataşehir ilçesi 1/1000 ölçekli İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri ve Yakın Çevresi Uygulama İmar Planı’nda gerekli düzenlemeler yapılmak üzere ilçe belediyesine gönderilecek.

Yapılan itirazlar üzerine Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Ataşehir ilçesi 1/1000 ölçekli İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri ve Yakın Çevresi Uygulama İmar Planına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 31/10/2018 tarihli ve 68 sayılı raporu Meclisi gündemine alınmış, görüşmeler sonrası yapılan oylamada müdürlüğüne edilme kararı alınmıştı. Plan İBB tarafından onaylanan 1/5000 ölçek NİP’e göre düzenlenip onaya sunulacak.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.