Hoşgeldiniz  

İBB İştiraklerinde 90 Personelde Covid-19 Pozitif

admin | 02 Nisan 2020 | Genel A- A+

İBB Sözcüsü Murat Ongun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bağlı kuruluşları ve iştirak şirketlerinde toplam 90 personelin Covid-19 pozitif çıktığını açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İştiraklerinde 90 personelin Covid-19 pozitif çıktığı ve Koronavirüs tanısı konulduğu açıklandı.  

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sözcüsü Murat Ongun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bir personelin kaybedildiğini kaydederek, “İBB ailesi olarak küresel salgında maalesef ilk kaybımızı verdik. İGDAŞ çalışanımız Bengül Demirel bugün yaşama veda etti. Mesai arkadaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve İBB ailemize başsağlığı dileriz.” Dedi.

Daha önce yaptığı paylaşımda 90 personelin Covid-19 Pozitif çıktığını duyuran Murat Ongun, açıklamasında, “85 bin personeli olan İBB, bağlı kuruluşları ve iştirak şirketlerinde toplam 90 personelimiz Covid-19 pozitif çıkmıştır. İETT, İSKİ ve İGDAŞ’ın da aralarında olduğu 13 şirketimizde vaka sayısı 64, İBB’de ise 26’dır. Personellerimizin tedavisi sürmektedir. Acil şifalar dileriz.” İfadelerine yer vermişti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.