Hoşgeldiniz  

İBB: Can Dostlarımızın Yanındayız!

admin | 23 Ekim 2018 | İstanbul, Manşet, Üst Manşet A- A+

İstanbul Büyükşehir Belediyesi “MotoVet” hizmeti sayesinde yaralı can dostlarımıza trafiğin sıkışık olduğu durumlarda anında müdahale ediyor; en hızlı şekilde hayvan bakımevine ulaştırıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Can Dostlarımızın Yanındayız!” sloganıyla sokak hayvanlarına bakım ve müdahale amacıyla “VETBÜS” ile mahallelerde verdiği hizmete bir yenisini ekleyerek; can dostlarımıza “MotoVet” hizmeti ile trafiğin sıkışık olduğu durumlarda anında müdahale ederek bakımevine ulaştırıyorlar.

İBB’NİN SOKAĞA UZANAN SEVGİ ELİ

‪İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) veteriner ekipleri sahipsiz hayvanlara yönelik gerçekleştirdiği sağlık tarama hizmeti “VETBÜS” ile her gün İstanbul’u sokak sokak dolaşıyor, en ince ayrıntısına kadar can dostlarımızın bakımını gerçekleştiriyor.

İBB’DEN “VETBÜS”TEN SONRA “MotoVet” HİZMETİ

İBB veteriner ekipleri sahipsiz hayvanlara yönelik “VETBÜS” ile mahallelerde gerçekleştirdiği sağlık tarama hizmeti veriyor. İBB Veteriner ekipleri “MotoVet” hizmeti ile trafiğin sıkışık olduğu durumlarda anında müdahale ettiği can dostlarımızı en hızlı şekilde hayvan bakımevine ulaştırıyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.