Hoşgeldiniz  

İBB Başkanı Trabzonspor’un Efsane İsimlerini Ağırladı

admin | 30 Kasım 2019 | Genel, İstanbul, Manşet, Siyaset, Spor, Üst Manşet A- A+

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor’un efsane isimleri kulübün eski futbolcusu Şenol Güneş ve başkanı Özkan Sümer’i, Saraçhane’deki makam odasında ağırladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ikisi de Trabzonspor efsanesi olan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ve kulübün eski futbolcusu, teknik direktörü ve başkanı olan Özkan Sümer’i, Saraçhane’deki makam odasında ağırladı.

AVRUPA’DA YENİ BİR BAŞARI EKLEYECEĞİNİ UMUT EDİYORUM

Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, her iki ismi de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Kendisiyle Trabzonspor’da 2 yıla yakın çalışmış olmak, çok şey öğrendiğim değerli başkanım Özkan Sümer. Trabzonspor’un da simge isimlerinden Şenol Güneş. Hocamın Milli Takım’la elde ettiği güzel başarı. Avrupa finallerine kalmamız… Mutlu olduk. Dünya üçüncülüğü başarısına Avrupa’da yeni bir başarı ekleyeceğini umut ediyorum.” dedi.

İNŞALLAH HEM, ŞEHRİMİZ HEM DE ÜLKE İÇİN EN İYİSİ OLUR

Trabzonspor’un da simge isimlerinden Şenol Güneş gecikmiş bir ziyarette bulunduklarını belirterek, “Hayırlı olsun. Biraz yoğunduk. Sizin de yoğunluğunuz vardı. Daha önce yaptığınız bir işi, Türkiye’nin en büyük şehrinde yapıyorsunuz. İnşallah hem şehrimiz hem de ülke için en iyisi olur. Başarılar diliyoruz.” Diye konuştu.

GELECEK, İYİ GELECEK DİYE DÜŞÜNÜYORUZ

Sümer de İmamoğlu’nu tebrik ederek, “Ne yazık ki geciktik. Ama sizin yoğunluğunuzla ilgili bir gecikme. Biz, nasılsa bir imkan bulur, size uğrar, dertleşiriz. Bir kısım şeyler paylaşırız. Şenol hocamızın bize yaşattığı çok güzel bir sonuçtan sonra sizi ziyaret daha anlamlı hale geldi. Daha güzel geldi. Daha güzel sonuçları Şenol hocamızla yaşayacağımızı ve sizlerle buluşacağımızı düşünüyorum. Gelecek, iyi gelecek diye düşünüyoruz.” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.