Hoşgeldiniz  

İBB Başkanı, ‘Taksi Plakası İstanbul’un İhtiyacı, Çalışmalarımız Var’

admin | 21 Ocak 2020 | Genel, İstanbul, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Taksi plakaları için İBB tarafından yeni ihale düzenleneceği iddiasını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Taksi plakası ihtiyacı konuşulan bir şey.” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Taksi plakası ihalesinin gündemlerinde olduğunu aktaran İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İBB, İstanbul’un ihtiyaçlarını gözetiyor. Taksi plakası ihtiyacı konuşulan bir şey zaten. İstanbul’un ihtiyacı vardır. Bu konuda da çalışmalarımız var.” Diye konuştu.

“İBB, İSTANBUL’UN İHTİYAÇLARINI GÖZETLİYOR”

“Taksi plakaları için İBB tarafından yeni ihale düzenleneceği iddia ediliyor. Böyle bir çalışma var mı” sorusuna, “İBB, İstanbul’un ihtiyaçlarını gözetiyor. Taksi plakası ihtiyacı konuşulan bir şey zaten. Elbette günü geldiğinde bu yapılacak. Aynen bundan önce yaptığımız gibi şeffaf yapılacak. Elbette yapılmalı. İhtiyaçlara bakıyor arkadaşlarım. Her konuda yaptığımız paylaşımcı, toplumla diyalog kuran, meslek erbabı olan, insanlarla konuşan anlayışımızla hareket edip, bu konuda da yakın zamanda ulaşım uzmanı arkadaşlarım bir açıklama yapacaklardır. Ama şu an, ‘Şu tarihte şöyle bir ilanımız var ya da taksi plakaları satacağız’ diye bir tarifimiz yok. Ama elbette İstanbul’un ihtiyacı vardır. Bu konuda da çalışmalarımız vardır” yanıtını verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.