Hoşgeldiniz  

İBB Başkanı İmamoğlu, 24. İlçe Belediyesi Ziyaretini Şişli’ye

admin | 31 Ocak 2020 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

24’ncü ilçe belediyesi ziyaretini Şişli’ye yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’i makamında ziyaret etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 24’ncü ilçe belediyesi ziyaretini Şişli’ye yaptı.

İmamoğlu’nu makam odasında ağırlayan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, İBB Başkanı ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İstanbul’un 39 ilçesini gezdiklerini belirten İmamoğlu, “Tek tek bütün ilçelerimizin sorunlarını dinliyoruz. İBB ile müşterek çalışma biçimini, beraber tarifliyoruz. Şişli’de olduğu gibi, diğer ilçelerde de beraber hangi projeleri geliştirebiliriz, geçmişten bugüne hangi projeler var, onlardaki aksaklıklar, sahada yürüyen işler… Bunları analiz ediyoruz. Baktığımız pencere şu: İstanbul’un her seçilmiş belediye başkanı, bizim belediye başkanımız. Her belediye, bizim belediyemiz. İBB’nin en değerli partneri, ortağı tabii ki bu 39 ilçe belediyesi ve belediye başkanı. Bu bakış açısıyla Şişli’deyiz. İBB, bir bütündür. Bu, şöyle bir bakıştır: Seçim bitmiştir. İBB, çatı kurumdur. Yerelde güçlü ilçe belediyelerinin varlığı, İBB’nin hizmetini kolaylaştırır. Aslında bu, demokrasinin de güçlenmesi anlamına gelir. Onun için buradayız” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.