Hoşgeldiniz  

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Mazbatasını 2. Kez Aldı

admin | 27 Haziran 2019 | İstanbul, Manşet, Siyaset, Son Dakika, Üst Manşet A- A+

23 Haziran yenileme İstanbul seçimlerinde 800 bin oy farkıyla 2.kez İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu Mazbatasını 2.kez aldı.

Recep Kenan/ithaber.com

23 Haziran yenileme İstanbul seçiminde İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu Mazbatasını  aldı.

Yenilenen seçimle İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu saat 17:15 sıralarında Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’ne eşi ve oğlu ile birlikte geldi.

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’nde Mazbatasını alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na eşi ve oğlunun yanı sıra CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu da eşlik etti.

Burada mazbatasını İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı Ziya Bülent Öner’den teslim alan İmamoğlu, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Şehrimize, milletimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İstanbulumuz hem Türkiye’mizin hem Avrupa’nın en büyük kenti. Elbette bu seçim sürecindeyken bütün İstanbul İl Seçim Kurulu çalışanlarına, 39 ilçe seçim kurulu başkanlarına ve çalışanlarına, sandık kurulu üyelerine, tüm siyasi partilerin temsilcilerine, sandıktan çıkan neticeyi milletimizin iradesinin tecelli etmesini sağlayan demokrasi neferlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.