Hoşgeldiniz  

İASKF’de Görev Dağılımı: Ekrem Köse As Başkan

admin | 29 Aralık 2017 | Ataşehir, Manşet, Spor A- A+

Ali Düşmez başkanlığında toplanan İstanbul Amatör Spor Kulüpler Konfederasyonu yönetimi görev dağlımı yaptı. İstanbul ASFK’deki görev dağılımında Ekrem Köse As Başkan oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ali Düşmez başkanlığındaki İstanbul Amatör Spor Kulüpler Konfederasyonu yeni yönetimi görev dağılımını gerçekleştirdi. Ekrem Köse İstanbul Anadolu Yakası Adalar, Ataşehir, Kadıköy, Maltepe, Kartal, Pendik ve Tuzla’dan sorumlu ASFK As Başkanı seçildi.

Orhan Saka Amatörler Evinde gerçekleşen, 38 Yöneticinin katıldığı ve 2 saat süren toplantıda, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile TFF İcra Kurulu Üyesi ve İASFK Başkanı Ali Düşmez’in konuşma yaptılar.

Ataşehir Kulüpler Birliği Başkanı ve Ataşehir Çamolukspor Başkanı Ekrem Köse de Anadolu Yakasından sorumlu As Başkan olarak seçildi. İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon (İASFK) Yönetim Kurulu Üyesi de olan Ataşehir Kulüpler Birliği Başkanı ve Ataşehir Çamolukspor Başkanı Ekrem Köse Ekrem Köse İstanbul Anadolu Yakası Adalar, Ataşehir, Kadıköy, Maltepe, Kartal ve Tuzla’dan sorumlu ASFK As Başkanlığına getirildi.

Ali Düşmez’n Genel Başkan olduğu İstanbul ASFK’de, Çıksalınspor Başkanı Fikret Sivri, yenden Başkan Vekli seçilirken, M. Tanrıyaşükür ASFK TFF İstanbul İl Temsilciliği görevi iler birlikte Genel Sekreterlik görevini de yüğrütecek.

Gülsuyuspor Başkanı ve Maltepe Kulüpler Birliği Başkanı Behram Kaçar da ASFK Genel Sekreterliği Yardımcılığına getirildi.

Fatih Kulüpler Birliği Başkanı Gökhan Ceylan, Kadın Liglerinden Sorumlu Yönetici olarak seçildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.