Hoşgeldiniz  

Haydi Çocuklar, Bu 23 Nisan Etkinlikleri Sizin İçin!

admin | 20 Nisan 2018 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Eğitim, Manşet A- A+

Ataşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için birbirinden eğlenceli aktiviteler düzenliyor. Etkinlikler 23 Nisan günü MSKM’de.

23 Nisan Pazartesi günü Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da başlayacak Çocuk Bayramı etkinliklerinde; Ataşehir Belediyesi Gençlik Orkestrası, Ataşehir Belediyesi Çocuk Korosu, Ataşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ve Ataşehir Belediyesi Bale Öğrencileri Gösterisi yapılacak.

Mustafa Kemal Atatürk’ün, yönetimde milleti egemen kılan TBMM’nin ɑçılış tarihi olan 23 Nisanı, onu sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan etmesiyle kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ataşehir’de de coşkuyla kutlanacak.

Resmi törenler kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni aynı gün Cumhuriyet Meydanı’nda saat 09.00’da başlayacak.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Belediye Başkanlığı koltuğuna bir günlüğüne bir çocuk oturacak. Saat 10.00’da Ataşehir Belediye Başkanlığı’nda Başkan Vekili İlhami Yılmaz’ın makamına Ataşehirli bir çocuk oturacak. Saat 13.15’te ise İlhami Yılmaz’ı yurtdışından gelen misafir çocuklar ziyaret edecek.

Saat: 19.00

Yer: Mustafa Saffet Kültür Merkezi (MSKM)

Adres: Örnek Mahallesi Şehit Cahar Dudayev Cad. No: 111

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.