Hoşgeldiniz  

Hakkı Altınkaynak, ‘Bu Milli Meseledir, Desteğimiz Tam’

admin | 23 Ocak 2018 | Ataşehir CHP, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Türkiye A- A+

Suriye’deki terör unsurlarını etkisizleştirmek amacıyla Afrin’de başlatılan “Zeytin Dalı Harekat” ile ilgili görüşlerini açıklayan Hakkı Altınkaynak, hükümete, orduya desteklerinin tam olduğunu söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Suriye’deki terör unsurlarını etkisizleştirmek amacıyla Afrin’de başlatılan “Zeytin Dalı Harekat” ile ilgili görüşlerini Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a açıklayan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, operasyonun milli mesele olduğunu, hükümete, orduya desteklerinin tam olduğunu söyledi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak Suriye’deki terör unsurlarını etkisizleştirmek amacıyla Afrin’de başlatılan “Zeytin Dalı Harekat” ile ilgili Recep Kenan aracılığıyla ithaber.com’a şu açıklamaları yaptı:

“Biz bu ülkenin yurttaşlarıyız. Kederde tasada ortak değerlerimizi hep birlikte yaşatacağız. Bugüne kadar Suriye politikasının yanlış olduğunu söyledik. Sonuç bizi öyle bir yere getirdi ki; ülkenin bekasını birlikte düşünmek durumundayız. Bu bir milli meseledir… Ordumuz bugün cephede düşmana karşı, ülkenin birliğine, bütünlüğüne uzanan kirli ellere karşı meydana çıktı. Cephededir ordumuz… Askerlerimiz düşman taarruzu ile karşı karşıyadır… Mehmetçiğin bir an önce görevini yapıp muzaffer olarak ülkesine dönmesini bekliyoruz. Bu ülkenin kurucusu ve ana muhalefet partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nden başka bir şey beklenemez. Tam desteğimiz vardır. Eksiklerimizi, yanlışlarımızı daha sonra oturup kendi aramızda konuşuruz. Bugün milli birliğimizi koruma günüdür. Bayrağımızın olduğu her yerde ordumuzun ve devletimizin arkasında olmanın ötesinde bir işimiz olamaz. Biz bu ülkenin sorumlu yurttaşları olarak; ortak değerlerimizin simgesi olan bayrağın, bize kurucu irade Mustafa Kemalimizin mirası ülkemizin bağımsız ve güçlü bir ülke olmasının ötesinde başka hiçbir şey düşünemeyiz. Bu hususta gerekirse canımızı vermeye hazırız. Bu ülke bizim… Bu topraklara göz dikenler, etrafını kuşatmaya çalışan emperyal güçlere karşı hükumetimizin, ordumuzun, devletimizin arkasında duruşumuzu göstermeye devam edeceğiz, Bu bize yakışan budur. Bu hem bir Yurttaşlık görevi, hem onurlu bir yurttaşın sesidir.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.