Hoşgeldiniz  

Hakkı Altınkaynak: Ataşehir Üzerinde Yoğun Kampanya Var

admin | 15 Kasım 2018 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Cemal Süreya Etkinlik Merkezi’nde düzenlenen kokteylde Atatürk, Barbaros, Küçükbakkalköy ve Yenisara mahalleleri sandık görevlileri ile buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Hakkı Altınkaynak başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde bölgeden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Nilgün Özdemir’in katkısı ile Cemal Süreya Etkinlik Merkezi (CSEM)’nde andık görevlilerini ile bir araya geldikleri kokteyl düzenledi. Kokteyle sandık görevlileri ile birlikte ilçe ve mahalle yöneticileri de katıldı.

Toplantıda konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir üzerinde yoğun bir kampanya olduğu, Ataşehir Belediyesi’ni yıpratmaya çalışanların varlığına dikkat çektiği konuşmasında hep birlikte çalışarak kazanacakları 31 Mart’taki yerel seçimleri ile halkımızdan aldıkları bayrağı Ataşehir’de kalıcı kılacaklarını kaydetti.

Atatürk, Barbaros, Küçükbakkalköy ve Yenisara mahallelerinden sorumlu CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Nilgün Özdemir, yaptığı açılış konuşmasında sandık görevlisi partililerine seçimlerdeki özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

ATAŞEHİR ÜZERİNDE YOĞUN BİR KAMPANYA VAR

Yerel yönetimlerin önemine işaret ederek konuşmasına başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, yerel yönetimlerin yurttaşların kapısını rahatlıkla çalabilecekleri komşu olarak değerlendirirken, “Gecemizde günümüzde, iyi günümüzde kötü günümüzde aklımıza gelen yerel yönetim çalışma sistemidir. 2009 yılında hiç umutlu olmadığımız halde gelen CHP’nin özgürlükçü ve insan odaklı belediyecilik anlayışının bu seçimlerde de olmasını istiyoruz. İrade koydunuz, iş başına getirdiniz. 10 yıldır Ataşehir’de iktidardayız.  Ataşehir üzerinde yoğun bir kampanya var. Ataşehir Belediyesi’ni yıpratmaya çalışanlar var. Bunu dün yaptılar. Yarın da yapacaklar…” ifadelerini kullandı.

Recep Kenan paylaştı: 14 Kasım 2018 Çarşamba

HALKIMIZDAN ALDIĞIMIZ BAYRAĞI ATAŞEHİR’DE KALICI KILACAĞIZ

Hakkı Altınkaynak konuşmasını, “Hiç kimse Ataşehir halkının laik, demokratik, çağdaş anlayışına engel olamaz. Herkes bunu böyle bilsin. Biz, Cumhuriyet Halk Partililer olarak, halkımızdan aldığımız bayrağı Ataşehir’de kalıcı kılacağız. Hep beraber çalışacağız. 31 Mart’taki yerel seçimleri, yine hep birlikte kazanacağız. Büyük bir heyecanla birlikte kutlayacağız” şeklinde sürdürdü.

ZOR BİR SÜREÇ BİZİ BEKLİYOR

CHP’nin ülkenin, halkımızın umudu olduğuna işaret eden Hakkı Altınkaynak; “Önümüzde zor bir süreç bizi bekliyor. Asla yılgınlığa yer yok. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin umudu, halkımızın umudu ve demokrasinin teminatıdır. Vatandaşlar bize omuzlarımızdaki yükünü ağırlığını hatırlatıyorlar. Biz de ülkemizin bütünüyle birlikte o sorumluluğun bilinci içerisindeyiz” diye konuştu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.