Hoşgeldiniz  

Hakkı Altınkaynak, Aralık’ta Yeni Sistem Başlayacak

admin | 25 Kasım 2018 | Ataşehir CHP, Manşet, Röportajlar, Siyaset, Üst Manşet A- A+

CHP Genel Merkezi MYK kararıyla Bilgi İşlem Merkezi’nın hazırladığı uygulamaya hazır olduklarını kaydeden Hakkı Altınkaynak, Aralık’ta sistemi başlatacaklarını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Haftanın belli günlerinde esnaf ziyaretlerini yaptıklarını söyleyen Altınkaynak, vatandaşların kendilerine çok; “Nihayet sizleri gördük, çalışın. Sizleri sık sık görmek istiyoruz gibi taleplerle karşılaştık. Vatandaşında bu gidişata dur deme zamanı geldiğinin farkında. Bunu da yüksek sesle dile getiriyorlar” dediğini kaydetti.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Recep Kenan aracılığı ile www.ithaber.com okurlarına uygulamaya konulan yeni seçim çalışma sistemi hakkında değerlendirmede bulundu.

CHP’Lİ OLSUN OLMASIN HERKESE ULAŞMAYA ÇALIŞILACAK

CHP Genel Merkezi tarafından uygulamaya konulan, İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı toplantıda açıklanan mahalle takip sistemi ile ilgili; “MYK’nın aldığı bir kararla eskiden kılcal damar dediğimiz sandık bazında bir örgütlenme modelimiz vardı. Bundan istediğimiz verimi alamadık. Çünkü aynı sandıkta oy kullananlar aynı sokakta olmayabiliyor. CHP Bilgi İşlem Merkezi donanımlı olarak yeni çalışma sistemine hazır. Sandık bazında değil yeniden –öbek- dediğimiz sokak bazlı bir çalışma modeli hayata geçirilecek. Yeni sistem sokak bazlı çalışmada en az 3 kişi çalışmada görevlendiriliyor. O görevliler sokaklarda bir uçtan bir uca dolaşarak CHP’li olsun olmasın herkese ulaşmaya çalışılacak. Zaten sokak sokak sayıları ve kime ne kadar oy çıktığını da biliyoruz. Bu bilgiler ışığında çalışmalarımızı sokak bazında hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu çalışmaların üst yönetimi Mahalle Temsilciliği var. Tüm bilgiler orada toplanır. Tüm bu çalışmalar bölge sorumlusunun takibinde ve bilgisi dahilinde yapılacaktır.

ÇALIŞMALAR YENİ SİSTEME GÖRE ŞEKİLLENDİRİLDİ

Ataşehir’de 5 başkan yardımcısına mahallelerde görev dağılımı gerçekleştirdiklerini vurgulayan, “Ataşehir’i 5 bölgeye ayırarak her bölgenin başına bir başkan yardımcısı görevlendirdik ve çalışmalarımızı buna göre şekillendirdik.” Diye konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak,  açıklamasında; “Son yapılan il toplantısına göre zaten kurulmuş komisyonlarımız var.  Şu bizim yapacağım tek şey şu. Üye arkadaşlarımıza söyledik. Herkes haritasını önüne koyarak hangi sokakta kaç kişi var, tespit ederek; komisyon çalışmalarını da ona göre şekillendireceklerdir. Aralık ayının ilk haftasından sonra bu komisyonlarımızı yazacağız ve sonrasında görevlendirmeler yapacağız. YSK’nın süreci başlatmasında önce biz başlatacağız.” İfadelere yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.