Hoşgeldiniz  

Gönülden Gönüle 18 iyilik Hareketi Günden Güne Büyüyor

admin | 29 Nisan 2020 | Çankırı, Ekonomi, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Bayramören Dernekler Birliği ve Gönülden Gönüle 18 iyilik ekibinin Bayramören’de yürüttüğü iyilik ve yardımlaşma hareketi Çankırı sınırlarını da aşarak büyümeye devam ediyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yapılan çalışmalar ile ilgili Recep Kenan aracılığı ile www.itvhaber.com okurlarına açıklama yapan Gönülden Gönüle 18 iyilik ekibi, “Gönülden Gönüle 18 iyilik ve yardımlaşma hareketini herkese bulaştırmak istiyoruz. Gönüllü hayırseverlerimizin bağışlarını gönül dostu ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında gönüllü olarak gönül köprüsünü kurmaya çalışıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

SALGINININ TEDBİRLERİNDEN ETKİLENEN VE İHTİYAÇ SAHİBİ HEMŞERİLERİNİN YANINDA

Bayramören Dernekler Birliği Başkanı Yaşar Kahraman ve Komisyon Başkanı Sait Büyükaktaş’ın öncülüğü ve katkılarıyla yürütülen Gönülden Gönüle 18 iyilik ve yardımlaşma çalışmaları Bayramören ve köylerinde pandemi süreci olan koronavirüs salgınının tedbirlerinden etkilenen ve diğer ihtiyaç sahibi dezavantajlı hemşerilerine yardım ve desteğe devam ediyor.

GÖNÜLDEN GÖNÜLE 18 HER AYIN 18’İNDE HAYIRSEVER GÖNÜL DOSTLARIYLA

Her ayın 18’inde 18₺  sloganıyla hayırsever gönül dostları ile Gönülden Gönüle 18 iyilik ve yardımlaşma amacıyla toplanan Gönülden Gönüle 18 iyilik ve yardımlaşma ekibi, bu toplantılarda yaptıkları çalışmaları değerlendirip, aldıkları destekle güçlerini tazeleyerek yapacakları yeni çalışmalarını planlıyorlar.

GELİN BU RAMAZANDA İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZE HEP BİRLİKTE UZATALIM

“Gelin bu ramazanda da gönülden şefkat elimizi hüzünlü, mahsun ve de mazlum olan ihtiyaç sahibi ailelerimize hep birlikte uzatıp yüzlerini güldürelim.” İfadeleri ile iyilik hareketine katkı verilmesini isteyen Bayramören Dernekler Birliği Başkanı Yaşar Kahraman ve Komisyon Başkanı Sait Büyükaktaş’ın öncülüğündeki Gönülden Gönüle 18 ekibi, alacakları desteğin dahçok hemşerilerine destek götürme imkanına sahip olacaklarına dikkat çekiyorlar.

“KUTLU DAVAMIZDA YOLCULUĞUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

Gönülden Gönüle 18 iyilik ve yardımlaşma ekibi adına açıklama yapan Bayramören Dernekler Birliği Başkanı Yaşar Kahraman ve Gönülden Gönüle 18 Komisyon Başkanı Sait Büyükaktaş, “İyilik ve yardımlaşma faaliyetlerimize 2018 yılında başlangıç yaptık yüce Allah’ın izni ile. Uzun bir yolculuğa çıktığımızın farkındaydık. Küçük, dengeli ve emin adımlarla bu kutlu davamızda yolculuğumuza devam ediyoruz.”

DAMLALAR OLMAZSA OKYANUSLARDA OLMAZ

Yaşar Kahraman ve Sait Büyükaktaş’ın öncülüğündeki Gönülden Gönüle 18 iyilik Ekibi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Biliyorduk ki damlalar olmazsa okyanuslarda olmaz, gönüllülük esasına dayalı hayırsever gönül dostlarımız birer gönül damlası olarak bir araya gelip Allah cc ihsan ve bereketi ile çok şükür bizleri adeta okyanuslara ulaştırdı.”

“HER AYIN 18’İNDE 18₺  SLOGANIMIZLA GÖNÜLDEN GÖNÜLE 18

“Her ayın 18’inde 18₺  sloganımızla hayırsever gönül dostlarımızla Gönülden Gönüle 18, iyilik ve yardımlaşma toplantıları vesilesi ile bir birimizi tanıma fırsatı buluyor yeni dostluk ve arkadaşlıklar kuruyoruz.”

GÖNÜLDEN GÖNÜLE 18’DEN YARDIMLAŞMA BİLİNCİNİN ARTIRILMASINA KATKI

“Gün tadında gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızda kendi hazırladığımız yiyecekleri bir birimize ikram ederek paylaşmanın bereketini ve mutluluğunu bir arada yaşıyoruz. Bu toplantılar vesilesi ile bir birimizi tanıma fırsatı buluyor yeni dostluk ve arkadaşlıklar kuruyoruz. Gönülden Gönüle 18 ailesi olarak iyi ve kötü günümüzde de hep dayanışma içinde olmaya çalışıyoruz. Büyük bir aile olarak Gönülden Gönüle 18 toplumuzda yardımlaşma bilincinin artırılmasına katkı sağlayarak sürdürülebilir bir şekilde devam ettirmeyi amaçlıyoruz.”

İYİLİK VE YARDIMLAŞMA HAREKETİNİ HERKESE BULAŞTIRMAK İSTİYORUZ

“Kısacası Gönülden Gönüle 18 iyilik ve yardımlaşma hareketini herkese bulaştırmak istiyoruz. Gönüllü hayırseverlerimizin bağışlarını gönül dostu ihtiyaç sahiblerine ulaştırılmasında gönüllü olarak gönül köprüsünü kurmaya çalışıyoruz.”

YARDIMLARI İHTİYAÇ SAHİBİ GÖNÜL DOSTU ALİLERE ULAŞTIRIYORUZ

“Nakdi ve aynı yardımları sevgimizi, kardeşliğimiz ve dostluğumuzu da katarak ihtiyaç sahibi gönül dostu alilere ulaştırıyoruz. Biliyoruz ki bu ulvi dava da verirken kazanıyor kazanırken gönüllere dokunuyor ve dualar biriktiriyoruz. İlk başladığımızda bu kadar ihtiyaç sahibinin olacağını tahmin etmiyorduk.”

GÖNÜLDEN GÖNÜLE 18 İYİLİK HAREKETİ ÇANKIRI SINIRLARINI AŞTI

“Bayramören olarak başladığımız faaliyetlerimiz Çankırı sınırlarını da aşarak ülkemizin farklı illerine ulaştı.   Gönülden Gönüle 18 iyilik ve yardımlaşma faaliyetlerine ilk başta bir kaç kişi ile başlamıştık. Tahminlerimizden de hızlı bir şekilde bu sayı artarak çoğaldı ve şu an büyük bir aile olduk.”

RAMAZAN AYINDA YARDIMLARIMIZI BÜYÜK BİR MUTLULUKLA ADRESLERİNE ULAŞTIRIYORUZ

İyilik ve yardımlaşma çalışmalarımızdan kısaca bahsetmek isteriz;

“Ramazan ayı öncesi kumanya erzak yardımlarımızı, nakdi yardımlarımızı, eşya yardımlarımızı bıkmadan usanmadan büyük bir huzur ve mutlulukla adreslerine ulaştırıyoruz.” Diye çalışmalarını özetleyen,
Gönülden Gönüle 18 Yönetimi açıklamalarına şöyle devam etti:

BİZİ EN ÇOK HEYECANLANDIRAN EĞİTİME KATKI SUNMAK

“İyilik ve yardım faaliyetlerinde bizi en çok heyecanlandıran mutlu eden unsurlardan bir tanesi de eğitime katkı sunmak oldu. 2019/2020 eğitim ve öğretim yılında bizim için bir ilki gerçekleştirerek büyük bir mutlulukla ve heyecan ile 18 üniversite öğrencimize kardeşimize eğitim bursu vererek destek olmaya çalıştık her ayın 18’inde eğitim burslarını örgenci kardeşlerinizin banka hesaplarına tarifsiz bir huzur duygusu ile yatırıyoruz.”

ULAŞABİLDİĞİMİZ KADAR İHTİYAÇ SAHİBİ ULAŞMAYA GAYRET EDECEĞİZ

“Biliyoruz, yolumuz uzun ve bizler daha yolun başındayız yapacak çok daha işimiz var. Bizler Hz.İbrahim Aleyhisselâmın atıldığı ateşi söndürmeye giden karıncanın şuuru ve kararlılığı ile ulaşabildiğimiz kadar hüzünlü ve mahsun ihtiyaç sahibi gönül dostumuza ulaşmaya gayret ederek; fayda sağlamaya, yüzlerinde birer tebessüm, gönüllerinde birer mutluluk olamaya çalışacağız.”

YENİ HAYIRSEVER GÖNÜL DOSTLARINI ARAMIZDA KATILMAYA DAVET EDİYORUZ

“Bu kutlu ve ulvi davada gücümüze güç katacak, daha çok tebessüm ve mutluluk olması için, yeni hayırsever gönül dostlarını aramıza katılmaya davet ediyoruz.”

TÜM GÖNÜL DOSTLARIMIZA GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR

“Gönülden Gönüle 18 iyilik ve yardımlaşma faaliyetlerine gerek duası ile katkı sunan, gerek maddi olarak katkı sunan, gerek emek harcayarak katkı sunan tüm gönül dostlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Allah cc razı olsun.”

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.