Hoşgeldiniz  

Gelecek Tarımda, Kimse Köyünü Terk Etmesin

admin | 08 Haziran 2019 | Ekonomi, Manşet, Türkiye A- A+

Tarım sektörünün geleceğiyle ilgili önemli bir açıklamada bulun Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği Genel Başkanı Fehmi Kiraz, çiftçilerin köylerini terk etmemesini istedi.

Geçtiğimiz günlerde kutlanan Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla çiftçilik ve tarım sektörünün geleceğiyle ilgili önemli bir açıklamada bulun Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği Genel Başkanı Fehmi Kiraz, çiftçilerin üretimlerine devem etmesini ve köylerini terk etmemesini istedi.

Tarım Gelecek Vaat Ediyor Kimse Köyünü Terk Etmesin!

Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla değerlendirmede bulunan Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği Genel Başkanı Fehmi Kiraz, çiftçilerin üretimi sürdürmeleri ve köylerini terk etmemeleri gerektiğini kaydetti.

Çiftçilik ve tarımsal üretimin birkaç yıl sonra daha fazla kar getireceğini dile getiren Fehmi Kiraz, sert geçen kış nedeniyle bu yıl rekoltenin yüksek olacağı tahmininde kaydederek, “Çiftçilerimiz üretime devam etsin, köylerini terk etmesin. Çiftçilik ve tarımsal üretim birkaç yıl sonra daha fazla kar getirecek. Gıda, dünyada ve Türkiye’de önemli hale geliyor. Bu üretim de çiftçiler tarafından sağlanıyor. Önümüzdeki dönemde en güzel meslek çiftçilik olacak. Orta vadede çiftçilik ve tarımsal üretim kazançlı ve önemli hale gelecek.”  Dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.