Hoşgeldiniz  

Garajlar Gidiyor, İSKİ, Belediye Hizmet Binası Geliyor

admin | 31 Aralık 2018 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Manşet, Siyaset A- A+

Ataşehir Belediyesi’nin yapımı devam eden projelerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, basın mensuplarıyla projelerin detaylarını paylaştı

Recep Kenan/itvhaber.com

Yapımı devam eden proje alanlarını gezen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, Belediye Meclis Üyeleri Ekrem Köse, Süleyman Karadağ ve Arif Kuşçu, Ataşehir Belediyesi tarafından Esatpaşa, Ferhatpaşa ve Atatürk Mahallelerinde yapılan Yarı Kapalı Pazar Alanı, Yol Bakım ve Onarım Garajı Şantiyesi ve Yeni Park projelerini yerinde incelediler. Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, projelerin olduğu alanlardaki incelemeler sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

FEN VE TEMİZLİK İŞLERİ GARAJLARI TAŞINIYOR

Ataşehir Belediyesi tarafından Ferhatpaşa Mahallesi’nde yapımı devam eden Fen İşleri Müdürlüğü garajını beraberindekiler, Belediye Meclis Üyeleri Ekrem Köse, Süleyman Karadağ ve Arif Kuşçu ile gezerek incelemelerde bulunan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, www.itvhaber.com ‘u temsilen Recep Kenan’ın da aralarında olduğu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Ataşehir Belediyesi tarafından 2014 Yerel seçimlerinde Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’nin halkımıza vermiş olduğu söz doğrultusunda Küçükbakkalköy’de bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü Garajı ve Fen İşleri Müdürlüğü garajlarımızı seçimlerden bir yıl sonra söz verdiğimiz gibi Ferhatpaşa’ya taşımıştık. Yine ilçemizin merkezinde bulunan Yol Bakım ve Onarım Garajımızı Ferhatpaşa’da yapmış olduğumuz çalışmaları biten yeni yerine 1 aya kadar taşıyoruz.” Dedi.

MERKEZ BELEDİYE GARAJI YENİŞEHİR’E TAŞINIYOR

Trampa karşılığında İSKİ’ye verilen alan ile ilgili Ulaştırma Müdürlüğüne ait merkez garajın Yenişehir Mahallesi’ne iki ay içerisinde taşınmasının planladığını böylelikle şehir merkezlerinde garajların vatandaşların talepleri Küçükbakkalköy’den taşınacağını belirtti.

BELEDİYE HİZMET BİNASI, KÜLTÜR MERKEZİ GELİYOR

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü:
“Su Deposu diye bilinen tapu müdürlüğünün karşısında bulunan arazide gece kondular ve işyerleri mevcuttu. Burada hak sahiplerinin mağdur etmeden tahliye ederek, ATAPARK Konutlarında kendilerine yer verdik. Böylelikle belediyemiz açısından proje alanı olarak kullanabileceğimiz araziyi seçim öncesi veya sonrasında projelendirip, belediye hizmet binası veya kültür merkezi olarak faaliyete geçirebileceğiz.

İSKİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KÜÇÜKBAKKALKÖY’E GELİYOR

“Ayrıca, İSKİ’ye ait araziyle belediyemiz arasındaki anlaşma sonucunda yapmış trampa sonucunda, Ulaştırma Müdürlüğümüze ait merkez garajın olduğu araziyi İSKİ’ye devrediyoruz. Böylelikle vatandaşlarımızın Kadıköy’e gitmeden hizmet alabilecekleri İSKİ Genel Müdürlüğü’nün Ataşehir Şubesi için yer tahsisi yapılmış oldu.”

İÇERENKÖY’DEKİ KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATINA BAŞLANIYOR

İçerenköy Mahallesi’nde bulunan Kemal Sunal adı verilen Kemal Kültür Merkezi inşaat çalışmalarını seçimden önce başlatmış olacağız.

2 DÖNÜMLÜK ALANA ÇOCUK BİLİM MERKEZİ AÇILIYOR

ATAPARK Projemiz kapsamında 2 Dönümlük alana Çocuk Bilim Merkezi inşaa edeceğiz. Bu projenin de seçimden önce tamamlanmasını sağlayacağız.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, yeni projeler ile ilgili ilerleyen günlerde duyuracaklarını belirtti.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.