Hoşgeldiniz  

Gamze Akkuş İlgezdi’den Yüzde 55’lik Tahminle Tam İsabet

admin | 24 Haziran 2019 | Ataşehir, Gündem, Manşet, Siyaset, Türkiye, Üst Manşet A- A+

23 Haziran İBB Başkanlığı yenileme seçimi günü basın mensupları ile yaptığı söyleşide öngörüde bulunan Gamze Akkuş İlgezdi, yüzde 55’lik tahminle tam isabeti yakaladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Seçim günü oyunuı kullandıktan sonra basın mensupları ile sohbet eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, seçmenlerin sandığa gitmesi durumunda %55’lik bir sonuçla Ekrem İmamoğlu’nun seçimi kazanacağını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi kızı Turnam İlgezdi ve eşi Battal İlgezdi ile birlikte Ataşehir Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki 2278 No’lu sandıkta oyunu kullandıktan sonra seçimi değerlendirdiği basın mensuplarına önemli açıklamalar yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi kızı Turnam İlgezdi ve eşi Battal İlgezdi ile birlikte Ataşehir Dilek Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki 2278 No’lu sandıkta oyunu kullandı.

İLGEZDİ’DEN %55 ORAN İLE TAHMİNDE TAM İSABET

Anadolu’ya giden seçmenlerin otobüslerle seçimde oy kullanmak için İstanbul’a döndüğünü belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, seçmenlerin sandığa gitmesi durumunda %55’lik bir sonuçla Ekrem İmamoğlu’nun seçimi kazanacağını söyledi.

BUGÜN MİLAT OLARAK BU TOPRAKLARDA YAŞATILACAK

Seçimlerin parti seçimi olmaktan çıktığını duyarlı vatandaşların –biz- dediği seçime dönüştüğünü vurgulayan Gamze Akkuş İlgezdi, “Yaşanılası bir Türkiye için, Emek İçin, Barış İçin, Demokrasi İçin, Kardeşlik İçin tekrar güzel günler bugün milat olarak bu topraklarda yaşatılacak.” Diye konuştu.

ÜLKEMİZİN NORMAL SEYRİNE DÖNECEĞİNE İNANIYORUM

“Akşam güzel haberlerini ve sonuçlarını hep birlikte alacağız.” Diye konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, “İnanıyorum ki; Her şey güzel olacak. Ülkemizde demokrasinin, hakkın, hukukun, adalet yolunun açılacağına tekrardan Atatürk’ün çizdiği yolda ülkemizin normal seyrine döneceğine inanıyorum. Seçimlerin tüm halkımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

HAKKIMIZI ALMAK İÇİN TEKRAR SANDIK BAŞINA GİDİYORUZ

Seçimle ilgili sonuçlarımızı seçim sonrasında hep birlikte göreceğimize inanıyoruz. Hakkımızı almak için tekrar sandık başına gidiyoruz.” Diye konuşmasını sürdüren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Çünkü hakkımızı almak için tekrar sandık başına gidiyoruz. Hak ettiğimiz ve kazandığımız bir seçimden tekrar emin olmak istediler. Bugün bir kez daha emin olmak için bütün bu ülkeyi sevenler, halkımız sandık başına gidiyor. 31 Martta yapılan seçimlerde 4 pusulanın 3’ü sayılıp 1’i sayılmamıştı. Dolayısıyla bu sayılmayan 1 pusula ise şaibeli sayılarak iptal edildiği sürecini birlikte yaşadık.” İfadelerine yer verdi.

İNANIYORUM Kİ; HER ŞEY GÜZEL OLACAK

İlgezdi, “Akşam hep birlikte güzel haberlerini ve sonuçlarını hep birlikte alacağız. İnanıyorum ki; Her şey güzel olacak. Ülkemizde demokrasinin, hakkın, hukukun, adalet yolunun açılacağına tekrardan Atatürk’ün çizdiği yolda ülkemizin normal seyrine döneceğine inanıyorum. Seçimlerin tüm halkımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” Diye konuştu.

ÇOCUKLARIMIZA HUZURLU YAŞAM İNŞA ETMEK HEPİMİZİN GÖREVİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, 31 Mart seçimlerine göre 23 Haziran seçim çalışmalarının daha sakin ve daha yoğun geçtiğini, partinin tüm kademesinin sahalarda ve evlerde çalışmalar yürüttüğünü belirterek, “Tüm milletvekillerimiz İstanbul seçimlerini yakından takip ediyorlar. Çünkü hep birlikte zaferi kazanacağız ve hep birlikte coşkusunu yaşayacağız. Bugün Cumhuriyet tarihinde birçok başka parti birleşerek ortak hareket etmeye başladı. Aslında bu süreç Cumhurbaşkanlığı seçimiyle başladı. Bugün partileri bir kenara koyup ülkemizde çocuklarımıza güzel bir yarınlar bırakabilmek amaçlı bir sürece dönüşmüşse ve bu kaygıyla yaşıyorsak burada tekrardan mutlu ve huzurlu yaşam inşa etmek hepimizin görevidir.” Dedi.

SEÇİMDE HER İLÇEMİZDE GÖNÜLLÜ VE HUKUKÇU ORDUMUZ VAR

İlgezdi, seçim güvenliği konusunda sorulan sorulara, “Bu seçimde her ilçemizde gönüllü ve hukukçu ordumuz var. Bunun yanı sıra CHP olarak her ilçemizde en az 2 milletvekilimiz var. Bunun dışında partilerimizin MYK ve PM üyelerimizde alanlarda ve okullarda olacaklar. Bu seçimde partimiz adına her ilçemizde 3-4 üst düzey yöneticimiz ve milletvekillerimiz çalışmalarımızı yürütüyor.” Yanıtını verdi.

BÜYÜK BİR NÜFUSU SAHİP İLLERİN BELEDİYELERİ CHP’YE GEÇTİ

Bu seçimde daha çok seçmenin sandığa giderek oy kullanacağına inandığını ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, konuşmasında “31 Mart seçimleri sonrasında ülkenin %60’lık büyük bir nüfusuna sahip illerin belediyeleri CHP’ye geçmiştir. 31 Mart seçimleri sonrasında özellikle bu illerin ekonomik düzey ve büyük bir nüfus yoğunluğuna sahip illeri yöneten yereldeki iktidar biziz. Bu doğal olarak çok büyük bir kaygı uyandırması normaldir. Dolayısıyla kaybetmek güzel bir duygu değil. Var olan yaklaşık 25 yıldır yönettikleri yerel iktidarlarıyla birlikte bu noktalara gelindi. Yerel demek genel demektir. Yerel demek halk ile iç içe olmaktır. Halkı anlamak ve ona anlatmak demektir. Böylelikle çıkan sonuçta büyük bir ekonomiyi ve yönetimi kaybetmek ile karşı karşıyalar.” İfadeleri ile düşüncelerini aktardı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.